Κεντρική Διεθνή Σλούκας: “Έργο Ομπράντοβιτς, σκέφτομαι μόνο τη Φενέρμπαχτσε”

Σλούκας: “Έργο Ομπράντοβιτς, σκέφτομαι μόνο τη Φενέρμπαχτσε”

kostas sloukas fenerbahce panathinaikos

Ο Κώστας Σλούκας ανέλυσε τους λόγους που η Φενέρμπαχτσε έχει περάσει σχεδόν από όλες τις δύσκολες έδρες και βρίσκεται μόνη στην κορυφή της Euroleague.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά πως δεν έχει καμία άλλη ομάδα στο μυαλό του, πέρα από τη Φενέρ

“Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε πολύ καλά. Δεν παίζουμε το τέλειο μπάσκετ, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι ως το τέλος. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε την ποιότητα και μπορούμε να κερδίσουμε οπουδήποτε. Βάζουμε μεγάλα καλάθια και έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας.

Μεγάλο ρόλο παίζει ο προπονητής και η προπόνηση που κάνουμε. Οι αυτοματισμοί είναι πολύ εύκολοι, γιατί έχουμε ίδιο κορμό εδώ και μερικά χρόνια και αυτό το βγάζουμε στο γήπεδο.

Κατ αρχήν επειδή είναι σημαντικό, ξέραμε ότι ο Νικ δεν ήταν σε καλό μομέντουμ. Του αφήσαμε κάποια σουτ. Κλείσαμε το ένας εναντίον ενός του Λάνγκφορντ. Αναγκάσαμε τον Παναθηναϊκό να κάνει λάθη και η πλάστιγγα έγειρε σε εμάς.

Είναι συνδυασμός μπάσκετ και συγκέντρωσης. Το βασικό στοιχείο του Παναθηναϊκού είναι η άμυνα με αλλαγές, την οποία τιμωρήσαμε με μεγάλα σουτ. Πήραμε μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο από την ομάδα. Εγώ σκέφτομαι τις υποχρεώσεις της Φενέρ. Νιώθω πάρα πολύ καλά εδώ και σκέφτομαι το πώς θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…