Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Σιγκούνας: “Συνέχεια στις νίκες”

Σιγκούνας: “Συνέχεια στις νίκες”

sigkounas rethumno

Στο προσωπικό του blog για το ντέρμπι με τον Κολοσσό έγραψε ο Αλέξανδρος Σιγκούνας. Ο παίκτης του Ρεθύμνου στάθηκε στη νίκη κόντρα στη Κύμη την προηγούμενη αγωνιστική και τόνισε πως θέλει να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα και πάλι από το blog του ΕΣΑΚΕ.

Ακόμη μία κουραστική από προπονήσεις εβδομάδα ολοκληρώθηκε, έχοντας όμως την απαραίτητη θετική ψυχολογία από τη νίκη που πετύχαμε απέναντι στην Κύμη. Σε ένα παιχνίδι όπου φάνηκε το πόσο πολύ το θέλαμε και ακολουθώντας πιστά το πλάνο του προπονητή φτάσαμε στο «δίποντο».

Όλα ευτυχώς πήγαν κατ’ ευχήν, πανηγυρίζοντας ξανά μαζί με τους φιλάθλους μας αυτήν την επιτυχία. Πλέον, μετράμε 2 νίκες στα τελευταία 3 παιχνίδια μας. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αλλά δε θα έχει αντίκρισμα αν δεν υπάρξει συνέχεια.

Αυτή η συνέχεια θέλουμε να δοθεί αύριο στο ντέρμπι της Ρόδου, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Όλη την εβδομάδα επικεντρωθήκαμε στο πως θα διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο περασμένο ματς για να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι.

Απέναντι μας θα βρούμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, με το παιχνίδι για εκείνους να είναι «ζωής ή θανάτου». Αναμφίβολα περιμένουμε «ζεστή» ατμόσφαιρα και αποφασισμένους τους αντιπάλους μας. Εμείς θα πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας σε αυτό το παιχνίδι, με τη συγκέντρωση να παίζει σημαντικό ρόλο. Έχουμε το πάθος και την ποιότητα για να κατακτήσουμε το πρώτο «διπλό» της σεζόν.

Ένα «διπλό» που θα μας δώσει βαθιά ανάσα στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και τη δυνατότητα να ονειρευόμαστε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον μας. Αρχικά θα καταφέρουμε να αυξήσουμε τη μεταξύ μας διαφορά με τον Κολοσσό και να διατηρηθούμε πάνω από τη «διακεκαυμένη ζώνη». Επίσης, θα ενισχύσει την ψυχολογία μας ενόψει του επόμενου εντός έδρας παιχνιδιού απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου.

Υ.Γ. Εύχομαι καλές γιορτές και ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…