Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Σιγκούνας: “Καρδιά και θέληση για τη νίκη”

Σιγκούνας: “Καρδιά και θέληση για τη νίκη”

sigkounas rethumno

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση με την Κύμη έγραψε ο Αλέξανδρος Σιγκούνας. Ο παίκτης του Ρεθύμνου στάθηκε στην δύσκολη βαθμολογική θέση του αντιπάλου, ενώ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να δείξει καρδιά και θέληση για την νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Αισθάνομαι ότι αυτή η βδομάδα πέρασε πάρα πολύ γρήγορα. Φαίνεται ανυπομονώ για το μεγάλο παιχνίδι εναντίον της Κύμης!

Μετά το βίντεο που είδαμε όλη η ομάδα σύσσωμη τη Δευτέρα, κρατήσαμε τα θετικά στοιχεία που δείξαμε στο τελευταίο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό όπως και τα όχι τόσο καλά πράγματα που κάνουμε στο παρκέ και χρειάζεται να τα βελτιώσουμε, ο καθένας μας ατομικά και σαφώς όλοι ως ομάδα.

Η αγωνιστική εβδομάδα ήταν αρκετά δύσκολη, με πολύ σκληρές προπονήσεις, δυνατές κόντρες σε μια κατάσταση όπου η ομάδα δείχνει απόλυτα συνειδητοποιημένη για τη σημαντικότερη περίοδο για εκείνη στο πρωτάθλημα.

Έρχεται μια σειρά παιχνιδιών στην οποία έχουμε θέσει κάποιους στόχους. Εάν τα καταφέρουμε, θεωρώ πως η κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα θα είναι εντελώς διαφορετική με αυτή που είναι σήμερα.

Μιας και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όμως, θέλω να σταθώ στο επερχόμενο, σε αυτό απέναντι στην Κύμη. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο αντίπαλος έρχεται μόνο για τη νίκη καθώς είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Το σύνολο που διαθέτει είναι ποιοτικό και ικανό να κάνει τη ζημιά σε κάθε έδρα.

Σε τέτοιου είδους παιχνίδια όμως, παίζει ένα πράγμα και μόνο ρόλο. Αυτό που θα κάνει και τη διαφορά άλλωστε. Καρδιά και θέληση για τη νίκη!

Έτσι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, αυτή είναι η νοοτροπία μας.

Θεωρώ ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με ατελείωτες μάχες μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Είμαι πεπεισμένος ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο και παίξουμε με την ενέργεια και το πάθος που βγάζουμε καθημερινά στις προπονήσεις, θα είμαστε εμείς οι νικητές του παιχνιδιού.

Θα χαρώ πολύ να δω τον κόσμο του Ρεθύμνου στο Μελίνα Μερκούρη, να μας δώσει ακόμα περισσότερη ενέργεια και να χαμογελάσουμε όλοι μαζί στο τέλος του αγώνα, πανηγυρίζοντας τη δεύτερή νίκη, όπου και θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Betshop Basket League!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…