Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Σιγκούνας: “Δουλέψαμε σκληρά στην διακοπή”

Σιγκούνας: “Δουλέψαμε σκληρά στην διακοπή”

sigkounas rethumno

Για την δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό έγραψε στο προσωπικό του blog ο Αλέξανδρος Σιγκούνας. Ο παίκτης του Ρεθύμνου τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παλέψει σε κάθε φάση, ενώ αναφέρθηκε και στην σκληρή δουλειά που έκανα κατά την διάρκεια της διακοπής.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σας και πάλι φίλοι του μπάσκετ. Σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου Blog, όπου μετά από την μιας εβδομάδας διακοπή του πρωταθλήματος επιστρέφουμε στην ενεργό δράση για την 8η αγωνιστική της Betshop Basket League!

Είμαι πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι δικαιωμένος, διότι για αρκετό καιρό, θυμάμαι τον εαυτό μου να λέει ότι η ομάδα βελτιώνεται και μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και καλύτερη και ήταν θέμα χρόνου να κάνουμε την πρώτη μας νίκη… Έτσι και έγινε λοιπόν! Κάναμε την πρώτη μας φετινή νίκη απέναντι στην ομάδα του Χολαργού, σε ένα πολύ δυνατό ματς, που κρίθηκε στην παράταση, με τη βοήθεια του κόσμου μας να είναι εξαιρετικά πολύτιμη.

Είναι σπουδαίο που η ομάδα απαρτίζεται από προσωπικότητες που δεν έχουν μάθει να το βάζουν κάτω. Όλοι οι συμπαίκτες μου έκαναν τεράστια προσπάθεια για αυτήν τη νίκη, που για εμάς άνοιξε έναν καινούριο δρόμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εκμεταλλευτήκαμε σε μεγάλο βαθμό τη διακοπή, δουλέψαμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις κάνοντας αρκετές προσθήκες στο επιθετικό αλλά και στο αμυντικό μας κομμάτι.

Χαίρομαι που βλέπω καθημερινά όλη την ομάδα ευδιάθετη στο παρκέ, με πολύ όρεξη για δουλειά.

Όσον αφορά τα εξωαγωνιστικά, βρεθήκαμε στο χωριό του Αγίου Βασίλη στο Ρέθυμνο, σε χώρο πολύ όμορφα διαμορφωμένο ιδανικό για μικρούς και μεγάλους. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε αλλά και να χορέψουμε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς με τα παιδιά, να υπογράψουμε αυτόγραφα αλλά και να φωτογραφηθούμε μαζί τους! Αισθανθήκαμε για λίγο και εμείς παιδιά και νομίζω ότι εν τέλει εμείς πήραμε μεγαλύτερη χαρά από ότι οι μικροί μας φίλοι!!!

Την επόμενη ημέρα ακολούθησε η τελευταία μας προπόνηση πριν το εκτός έδρας παιχνίδι στο ΣΕΦ ,απέναντι στον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά το πόσο δύσκολο παιχνίδι μας περιμένει. Έχουμε όμως προετοιμαστεί πολύ καλά για το αντίστοιχο ματς. Σαφώς και υπάρχει φαβορί και είναι αναμφισβήτητα ο Ολυμπιακός, αλλά εμείς πάμε να παλέψουμε σε κάθε φάση, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως θέλουμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Εύχομαι καλή μπασκετική απόλαυση. Έρχεται ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο με πολύ δυνατά ματς σε όλα τα γήπεδα!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα! Καλή συνέχεια!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…