Κεντρική NBA “Ξεχωριστή η Νέα Υόρκη, είναι η Μέκκα του μπάσκετ…”
NBA

“Ξεχωριστή η Νέα Υόρκη, είναι η Μέκκα του μπάσκετ…”

antetokounbo

Για την νίκη επί των Νικς μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Συγκεκριμένα είπε:

“Είναι απίστευτα. Η ατμόσφαιρα ήταν σπουδαία, όλοι ήταν ενθουσιασμένοι με αυτό το παιχνίδι. Βγήκαμε εκεί έξω και προσπαθήσαμε να κερδίσουμε και ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία. Ελπίζω να παίξω ακόμα πολλά χρόνια, αυτό γήπεδο είναι μια ξεχωριστή σκηνή, ιδιαίτερες ομάδες παίζουν εδώ τα Χριστούγεννα, είναι μια ευκαιρία για εμάς και είμαστε χαρούμενοι που εκπροσωπούμε το Μιλγουόκι σε ένα χριστουγεννιάτικο παιχνίδι.

Πρώτο παιχνίδι ημέρα Χριστουγέννων, όλος ο κόσμος παρακολουθεί, θέλουμε να δείξουμε τι είναι ικανοί οι Μπακς να κάνουν. Βγήκαμε εκεί έξω, διασκεδάσαμε, γυρίσαμε την μπάλα, αμυνθήκαμε καλά και πήραμε την νίκη. Προσπάθησα να φτιάξω παιχνίδι και για τους συμπαίκτες μου και για τον εαυτό μου. Παίξαμε πιο σκληρά. Ξεκινήσαμε την σεζόν παίζοντας καλή άμυνα. Ακόμα και αν δεν έχουμε κερδίσει όλα τα παιχνίδια, αγωνιζόμαστε σκληρά ειδικά στην άμυνα και αυτό θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε”.

Για το ότι πριν έναν χρόνο ο Πορζίνγκις είχε τραυματιστεί σε μια φάση μαζί του: “Πάντα σκέφτομαι τον Πορζίνγκις. Πάντα σκέφτομαι εμένα να πηγαίνω πάνω του. Θέλω πολύ να επιστρέψει υγιής, είναι τεράστιο κομμάτι της ομάδας της Νέας Υόρκης. Προσπάθησα να διασκεδάσω να απολαύσω την εμπειρία, είναι το πρώτο μου χριστουγεννιάτικο παιχνίδι και ήθελα να κερδίσω.

Είναι εκπληκτικό, εδώ είναι η Μέκκα του μπάσκετ, γι’ αυτό η Νέα Υόρκη είναι τόσο ξεχωριστή, η ενέργεια, η ατμόσφαιρα είναι σπουδαία. Απόψε δεν υποστήριζαν απλά την ομάδα τους, αλλά υποστήριζαν το μπάσκετ. Ήταν χαρούμενοι και είναι πάντα διασκεδαστικό να παίζεις εδώ”.

Για το… χαμένο κάρφωμά του: “Έχασα το κάρφωμα γιατί από τον ενθουσιασμό μου πήγα πολύ ψηλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…