Κεντρική Basket League Άρης “Θέλουμε στήριξη, ντροπή να βρίζονται οι παίκτες…”

“Θέλουμε στήριξη, ντροπή να βρίζονται οι παίκτες…”

verginis aris 1

H ήττα από τον Χολαργό είχε σαν αποτέλεσμα να τα “ακούσουν” οι παίκτες του Άρη από μερίδα των φιλάθλων της ομάδας. Ο Δημήτρης Βεργίνης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:

“Ήταν μια ήττα που σίγουρα μας στεναχώρησε, εμάς και τους φιλάθλους μας. Έχουμε κάνει μια αλλαγή στην ομάδα μας με τον κ. Καστρίτη, που είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Και θα τις πάρουμε. Είμαστε ακόμα στην μέση του πρωταθλήματος. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, στο τέλος θα τα καταφέρουμε” τόνισε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ.

Για την στενοχώρια του κόσμου και την συμπεριφορά του: “Αυτό που θέλω να πω για το σημερινό παιχνίδι είναι ότι δεν υπάρχει ένας που να πει ότι κάποιος παίκτης δεν έδωσε την ψυχή του για το σημερινό παιχνίδι. Το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες, καθαρά. Στεναχωρεί τον κόσμο μας, είναι απόλυτα λογικό. Ο Άρης είναι ομάδα που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και να κερδίζει. Χρειαζόμαστε τη στήριξη τους μέχρι το τέλος της χρονιάς. Είναι ντροπή να βλέπεις ανθρώπους, ακόμα και μεγάλης ηλικίας, να βρίζουν με χυδαίο τρόπο -που δε μπορώ να πω αυτή τη στιγμή- τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και την οικογένεια του. Αυτά είναι πολύ μακριά από τον σύλλογο αυτό. Θα πρέπει όλοι να στηρίξουν την ομάδα ως το τέλος της χρονιάς. Όπως έχουμε δείξει και στο παρελθόν δίνουμε τα πάντα για την ομάδα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Και εγώ, και οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου”

Για το αν υπάρχει εξήγηση για την ανατροπή από το -17: “Περιμέναμε ότι ο Χολαργός θα μπει αρκετά δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Δώσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Κατάφερε να μας πλησιάσει και το παιχνίδι πήγε πόντο-πόντο. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.”

Για την διαχείριση της πίεσης: “Εγώ το ξέρω επειδή έχω παίξει χρόνια στην ομάδα. Η πίεση σε αυτή την ομάδα είναι αρκετά μεγάλη. Η πίεση είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν δεν έχουμε ξεκινήσει καλά την χρονιά. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε ο ένας για τον άλλον και όλοι για την ομάδα, γιατί είμαστε οικογένεια. Είμαι πολύ σίγουρος ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα φέρουμε χαρά στον κόσμο του Άρη που πραγματικά τους χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι, όσο και αν τους έχουμε στεναχωρήσει. Όσοι αγαπάνε αυτή την ομάδα, πρέπει να είναι πραγματικά δίπλα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…