Κεντρική Basket League Άρης “Συνεχίζουμε ταπεινά…”

“Συνεχίζουμε ταπεινά…”

likogiannis

O Χολαργός βρήκε τον τρόπο να “κλέψει” το “διπλό” στον αγώνα με τον Άρη και ο Άρης Λυκογιάννης μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε:

“Είναι μια ιδιαίτερη μέρα γιατί συμβαίνουν δύο πράγματα τα οποία δεν συμβαδίζουν. Ο Άρης χάνει εντός έδρας από τον Χολαργό. Νομίζω ότι πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, κυρίως για την αντίδραση μετά το ημίχρονο. Στο ημίχρονο είπαμε ότι η εικόνα μας ήταν το λιγότερο αστεία. Σίγουρα με τον τρόπο που παίζαμε, δε μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το ματς. Βάλαμε χαρακτήρα, βάλαμε στο παιχνίδι μας το ένας εναντίον ενός. Απόδειξη όλων αυτών ότι ο Άρης σκόραρε μόλις 22 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο.

Βάλαμε μεγάλα σουτ, με αποφάσεις που μας κράτησαν μέσα στο παιχνίδι. Πήραμε μια τεράστιας σημασίας νίκη, εκτός έδρας. Μετράει διπλή. Τεράστια νίκη για το πρεστίζ του συλλόγου” δήλωσε αρχικά. Ο σεβασμός για την ιστορία και το παρελθόν είναι δεδομένος. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μέσα στο γήπεδο είναι να νικήσεις εσύ. Δεν δίνεις δεκάρα τσακιστή μέσα στο γήπεδο. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη. Συνεχίζουμε ταπεινά την πορεία στο πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…