Κεντρική Basket League Άρης “Σκληρή ήττα, οι παίκτες δίνουν το 100%…”

“Σκληρή ήττα, οι παίκτες δίνουν το 100%…”

kastritis 2

Ο Άρης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Χολαργό, μια ήττα που “κρατάει” τους “κίτρινους” στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο Γιάννης Καστρίτης, που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, δήλωσε:

“Είναι μια πολύ σκληρή ήττα για όλους μέσα στην ομάδα. Βρίσκομαι μόλις τρεις μέρες στην ομάδα αλλά έχω να πω, όπως και σήμερα είδαμε στο παρκέ, αλλά και είδα τις τελευταίες τρεις μέρες, δεν ξέρω τι πιστεύει ο κόσμος για το ταλέντο της ομάδας, αλλά απαρτίζεται από παιδιά που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στη προπόνηση όπως και σήμερα στο παιχνίδι. Όλοι γύρω από την ομάδα, ζουν με την πίεση να πετύχει ο Άρης.

Είναι φυσιολογική η στεναχώρια του κόσμου. Το σκορ τα λέει όλα. Όταν δέχεσαι 59 πόντους στην έδρα σου και δε βάζεις 60 για να κερδίσεις… Είχαμε πολλά ανοιχτά σουτ με καλές προϋποθέσεις. Η μάχη του ριμπάουντ χάθηκε κατά κράτος στο δεύτερο ημίχρονο, όπου επίσης κάναμε και πολλά λάθη. Τα πολλά λάθη καθώς και η χαμένη μάχη στα ριμπάουντ, στα δικά μου μάτια μεταφράζονται ως πολύ πίεση να κερδίσει η ομάδα μετά από πολύ καιρό”.

Συνεχίζοντας τόνισε: “Συμφωνώ με τον Δημήτρη (σ.σ. Βεργίνη). Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε πολύ. Είμαστε εδώ καθημερινά για να σηκώσουμε το βαρύ φορτίο και στο τέλος μας θα πετύχουμε τον στόχο μας 100%. Θα μου επιτρέψετε να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Χολαργού και τον κόουτς Λυκογιάννη”.

Για το ότι η ομάδα δίνει το 100% αλλά “ήρθε” η ήττα: “Πρώτα απ’ όλα ο Άρης είναι Άρης. Κανείς δεν δέχεται να χάνει εντός έδρας παιχνίδι. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι άπαντες έχουν απόλυτο δίκιο να απαιτούν νίκες απέναντι σε όλες τις ομάδες. Το δεύτερο έχει να κάνει με λεπτομέρειες που κρίνουν τα παιχνίδι. Με μια μικρή λεπτομέρεια σήμερα θα μπορούσαμε να μιλάμε διαφορετικά. Τα παιδιά δίνουν πολλά παραπάνω από το 100%, αλλά δεν έχουν φτάσουν το ταβάνι τους. Όσο πιο γρήγορα, άμεσα, την επόμενη αγωνιστική πρέπει να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη και στη συνέχεια να δουλέψουμε με λιγότερη πίεση και θα δούμε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα πάνω στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…