Κεντρική Γ' Εθνική “Σημαντικό το παιχνίδι με τα Μελίσσια”

“Σημαντικό το παιχνίδι με τα Μελίσσια”

Σημαντικό χαρακτήρισε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τα Μελίσσια ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Βασίλης Ράλλης. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε ενόψει του παιχνιδιού των δύο ομάδων, που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, και τόνισε ότι είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και με την βοήθεια του κόσμου θα κερδίσουν το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

“Θεωρώ ότι έχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το 2018 και αξίζουμε την συμπαράσταση του κόσμου στην επιστροφή μας στο ΒΑΚ. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, παίζουμε με τον δεύτερο της βαθμολογίας. Πιστεύω στην ομάδα μας, είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και με την βοήθεια του κόσμου θα κερδίσουμε το παιχνίδι.

Τα Μελίσσια είναι μια ιδιαίτερη ομάδα με αρκετούς νέους, σε ηλικία, αθλητές και έχουν έναν πολύ έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή. Έχουν πραγματοποιήσει καλή πορεία στο πρωτάθλημα, γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχουν ως ομάδα και θα προσπαθήσουμε να τα αναδείξουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Σαν να μην έγιναν ποτέ!

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε επίσημα αυτό που γνώριζαν όλοι εδώ κι αρκετούς μήνες. Τα πρωταθλήματα της…