Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου “O Hφαιστος σε θέλει δίπλα του…”

“O Hφαιστος σε θέλει δίπλα του…”

ifaistos

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα απέναντι στην Κύμη, με την ομάδα της Λήμνου να κάνει κάλεσμα στον κόσμο του Ηφαιστου για το ματς (22/12) που “έρχεται”.

Αναλυτικά:

Τέσσερις νίκες για τον Ήφαιστο μέσα στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» το οποίο σε κάθε αναμέτρηση είναι κατάμεστο. Ομάδα και κόσμος είναι ένα, ώστε η Λήμνος να κάνει αισθητή την παρουσία της στην Basket League, κάτι το οποίο φαίνεται να γίνεται πράξη μετά τα συνεχή θετικά αποτελέσματα στο «σπίτι» μας.

To επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου (15:30) όπου ο Ήφαιστος θα υποδεχτεί την Κύμη για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ενημερώνει τους φιλάθλους της πως από σήμερα Πέμπτη (13/12), ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Κύμη, τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ.

Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων

* Ηλεκτρονικά από το viva.gr

* Στο κατάστηµα «Sports House», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας 22540 26025).

* Lemnos F.C. – Μουντιαλίτο 8Χ8 στη Μύρινα Λήμνου (Τηλ. Επικοινωνίας 2254025960)

* Από τα γραφεία της οµάδας στη Λήµνο (Πλατεία Κοντοπουλίου)

* Στο κλειστό γήπεδο της Μύρινας «Νίκος Σαμαράς», την ημέρα του αγώνα.

* Κωνσταντίνος Τσελεπής- γυμναστήριο ΟxyZen (Λεωφόρος Δημοκρατίας 30, Μύρινα Λήμνου)

Για την αγορά των εισιτηρίων

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας.

Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (13:30). Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο.

Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …