Κεντρική Basket League Άρης “Ο Άρης είναι δύσκολο να διαχειριστεί συνεχόμενες ήττες”

“Ο Άρης είναι δύσκολο να διαχειριστεί συνεχόμενες ήττες”

aggelou vagelis

Στις κακές αποφάσεις όταν ο Άρης βρέθηκε στο -7 στην τελευταία περίοδο, αλλά και στην πίεση που υπάρχει στην ομάδα στάθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου. Μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον Προμηθέα μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, είπε:

“Τελείωσε 21-6 το τρίτο δεκάλεπτο. Είχαμε πολλές αναγνώσεις, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε πολλές παραμέτρους του παιχνιδιού του Προμηθέα και σε μεγάλο ποσοστό το καταφέραμε. Το ημίχρονο έκλεισε στο +5 για τον Προμηθέα κι εμείς σε εκείνο το σημείο είχαμε επτά λάθη, τέσσερα χαμένα λέι-απ και χαμένες βολές. Στο τρίτο δεκάλεπτο πήραμε όλες τις λάθος αποφάσεις και το παιχνίδι έφυγε. Στο 4ο δεκάλεπτο όταν ο αντίπαλος χαλάρωσε, προσπαθήσαμε να βάλουμε μεγάλα σουτ και να επιστρέψουμε, φέραμε το παιχνίδι στους επτά πόντους, αλλά εκεί κάναμε έξι λάθος αποφάσεις. Η διάρκεια για εμάς, είναι το ζητούμενο και τώρα που τελείωσε ένα δύσκολο πρόγραμμα, υπάρχει θέμα για βαθμούς”.

Για το αν υπήρχε θέμα συγκέντρωσης για τον Άρη: “Είναι θέμα συγκέντρωσης και πίεσης. Πρέπει να συγκεντρώνεσαι σε πολλούς τομείς”.

Για το αν η φανέλα του Άρης “δίνει” έξτρα βάρος στους παίκτες: “Υπάρχει πρόσθετη πίεση και πρόσκληση. Η επαγγελματική πρόκληση είναι πιο σημαντική από την επαγγελματική πίεση σε αυτό το άθλημα. Πρέπει να παίρνεις αποφάσεις σε μικρό χρόνο, κάτι που σε βοηθάει να ωριμάσεις γρήγορα”.

Για τα αρνητικά αποτελέσματα: “Στην ομάδα υπάρχει μία πίεση, όπως και στους φιλάθλους. Ο Άρης είναι δύσκολο να διαχειριστεί ήττες και συνεχόμενες ήττες. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας, δουλεύουμε και θα είμαστε έτοιμοι”.

Για το αν παίρνει πάνω του την πίεση ως τεχνικός: “Λογικό δεν είναι;”

Για το αν γίνουν διορθωτικές κινήσεις: “Οι διορθωτικές κινήσεις έχουν ψυχοπνευματική προσέγγιση. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που παλεύουν. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές, εμείς δεν έχουμε αυτή την δυνατότητα και προσπαθούμε αυτή την κατάσταση, να την χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας. Να παίξουμε ο ένας για τον άλλον, ποιοτικά.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…