Κεντρική Διεθνή “Moυ έλεγαν να μείνω στο ποδόσφαιρο…”

“Moυ έλεγαν να μείνω στο ποδόσφαιρο…”

Ρεάλ

Με δηλώσεις του ο Πάμπλο Λάσο ανέφερε πώς από το ποδόσφαιρομετακόμισε στο μπάσκετ. Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος κόουτς της Ρεάλ τόνισε:

“Έμαθα το μπάσκετ, όπως ήταν λογικό, από την οικογένειά μου, καθώς ο πατέρας μου ήταν ένας αρκετά γνωστός παίκτης που έγινε προπονητής . Είναι δύσκολο να πω τι με προσέλκυσε στο μπάσκετ. Είναι αστείο, γιατί στο σχολείο έπαιζα ποδόσφαιρο, αλλά μετά άλλαξα. Όλοι υπέθεταν -και μου το είπαν- πως άλλαξα άθλημα λόγω του περιβάλλοντός μου και πως κατά κάποιο τρόπο με πίεσαν. Δεν είναι αλήθεια όμως. Το μπάσκετ κυλούσε στο αίμα μου και η αγάπη μου για αυτό μεγάλωνε.

Πιστεύω πως ήταν μία καλή επιλογή. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί, αν θα είχα μείνει στο ποδόσφαιρο. Δεν το είχα μέσα μου, μέσα μου είχα το μπάσκετ. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά όλοι στο σχολείο μου είπαν πως έπαιζα καλά και ήθελαν να μείνω στο ποδόσφαιρο…. Μείνε στο ποδόσφαιρο. Μείνε στο ποδόσφαιρο, μου έλεγαν.

Δεν ήταν μία δύσκολη για εμένα, αλλά δεν έμοιαζε το ίδιο για τους υπόλοιπους. Τώρα, στα 50 χρόνια μου, μπορώ να κοιτάξω πίσω στην καριέρα μου και είμαι ευτυχισμένος που όλα εξελίχθηκαν με αυτόν τον τρόπο. Είμαι χαρούμενος που ζω από το μπάσκετ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…