Κεντρική Basket League Άρης “Λογική η αγανάκτηση του κόσμου, ευχαριστώ για την αρνητική κριτική…”

“Λογική η αγανάκτηση του κόσμου, ευχαριστώ για την αρνητική κριτική…”

Για την ήττα από την ΑΕΚ και για την γενικότερη πίεση που υπάρχει στον Άρη και προς το πρόσωπό του, μίλησε ο Βαγγέλης Αγγέλου. Συγκεκριμένα είπε:

“Το ματς έχει πολλές αναγνώσεις. Το χάσαμε από τις κατοχές. Το μπάσκετ έχει δύο κατηγορίες. Κατοχές και αποφάσεις. Δεν έχουμε ακόμα καλές αποφάσεις σε αυτοματισμούς. Τα 13 επιθετικά ριμπάουντ και τα 17 λάθη, ήταν καθοριστικά και αβίαστα. Η ΑΕΚ είναι πρώτη σε κλεψίματα. Εχει καλή αντίδραση στα χέρια. Το είχαμε επισημάνει. Η τρίτη ανάγνωση, είναι οι αποφάσεις. Είναι πολύ σημαντική η κάθε κατοχή και να διαβάζεις τι θέλει ο αντίπαλος. Σε δύο άουτ δώσαμε τέσσερις εύκολες βολές και ε΄τσι χάσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εμείς δεν έχουμε άλλο δρόμο αλλά να συνεχίσουμε”.

Για τα στατιστικά: “Το πρόβλημα είναι στο ροτέισον. Οταν βγάζεις τους βασικούς, πως κρατάς την επαφή με το σκορ και την άμυνα. Η ΑΕΚ, μας έσπασε όλα τα σκριν. Είχαμε χαμηλό ποσοστό στα πικ εν ρολ. Δεν ερμηνεύεται η εικόνα της ομάδας με αριθμούς”.

Για το ότι στα αποδυτήρια είπε στους παίκτες να έχουν ψηλά το κεφάλι: “Εγώ παίρνω την πίεση. Το «Αγγέλου σήκω φύγε εγώ το παίρνω». Είναι λογική η αγανάκτηση του κόσμου. Ο Αγγέλου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ευχαριστώ πολύ για την αρνητική κριτική. Σέβομαι και ακούω ό,τι λέει ο καθένας. Οι παίκτες πρέπει να έχουν ψηλά το κεφάλι και την καλύτερη δυνατή αποφασιστικότητα. Την πίεση, εγώ…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Σχίζας: «Τιμή μου να φοράω τη φανέλα του Άρη»

Ο Σταύρος Σχίζας ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, όπου θα αγωνιστεί ξανά στην Basket League α…