Κεντρική Γ' Εθνική “Ήταν μια μεγάλη νίκη, ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι…”

“Ήταν μια μεγάλη νίκη, ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι…”

giannis tsesmetzis pic

Ο Απόλλων Καλαμαριάς έδειξε χαρακτήρα στον δύσκολο αγώνα απέναντι στην ΔΕΚΑ και πήρε την νίκη στην παράταση κερδίζοντας με σκορ 86-89. Για το συγκεκριμένο -σημαντικό- θετικό αποτέλεσμα μίλησε στο mgskapollon.gr ο Γιάννης Τσεσμετζής.

Αρχικά, ανέφερε για τον αγώνα της Κυριακής (23/12). “Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, με παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν την κατηγορία απ’ έξω κι ανακατωτά. Ήμασταν  πολύ καλά διαβασμένοι. Ο,τι σχεδιάσαμε μέσα στην εβδομάδα, τα παιδιά προσπάθησαν επάξια να το κάνουν πράξη μέσα στο γήπεδο. Διαβάσαμε τα ατού της ΔΕΚΑ και μπορέσαμε και περιορίσαμε αρκετούς από αυτούς, με αποτέλεσμα να πετύχουμε -έστω και στην παράταση- μια δύσκολη και πολύ σημαντική νίκη για εμάς”.

Ο έμπειρος κόουτς με αφορμή το γεγονός πως χάθηκε διαφορά 17 πόντων (30-47) κατά την διάρκεια του αγώνα, σχολίασε: “Δείξαμε πάλι κάποια χαρακτηριστικά απειρίας. Το κάνουμε επανειλημμένα… Πάντως, τα παιδιά συνεχίζουν να προσπαθούν και να παλεύουν. Δεν παρατάνε κανένα παιχνίδι”.

Για την συνέχεια, τόνισε: “Από εδώ και πέρα θα ξεκουραστούμε (σ.σ. υπάρχει τριήμερο ρεπό και οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις την Πέμπτη) γιατί έχουμε κάποια προβληματάκια τραυματισμών. Μέσα στις γιορτές θα δουλέψουμε, θα δούμε τα plays μας και θα κάνουμε μια μίνι προετοιμασία αυτό το δεκαπενθήμερο για να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα απέναντι στα Μουδανιά τα οποία παρά το ότι είναι δίχως νίκη, θεωρώ ότι δεν πρέπει να τα υποτιμάει κανένας”.

Ολοκληρώνοντας, ο Τσεσμετζής είπε: “Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια… Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους χωρίς τραυματισμούς για τους αθλητές. Και για εμάς τους προπονητές, ηρεμία και δουλειά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…