Κεντρική Διεθνή “Φαβορί στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός”

“Φαβορί στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός”

Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν κι ο Τίμπορ Πλάις μίλησαν για την αυριανή (13/12) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές Αναντολού στο ΣΕΦ, για τη 12η αγωνιστική της Euroleague.

“Είναι ένα κλασικό ντέρμπι. Θα έχουμε ένα δύσκολο ματς στο ΣΕΦ. Σεβόμαστε πολύ τον προπονητή Μπλατ, ενώ διαθέτουν πολύ έμπειρους γηγενείς παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου και ο Μάντζαρης. Είχαν πρόβλημα στην προσαρμογή των ξένων στο σύστημά τους, αλλά παίζουν πολύ δυνατά στην έδρα τους και είναι από τα φαβορί στην Ευρωλίγκα.

Εμείς θέλουμε τη νίκη για να διασφαλίσουμε τη θέση μας στην κατάταξη. Ο Μπομπουά έχει ακόμη έναν τραυματισμό, αλλά ελπίζω να είναι έτοιμος μέχρι το τζάμπολ. Οι γιατροί μας δουλεύουν σκληρά γι’ αυτό. Είναι σημαντικός παίκτης για μας. Για να κερδίσεις στο ΣΕΦ πρέπει να παλέψεις όσο περισσότερο μπορείς, όπως πάντα”, ανέφερε ο Τούρκος τεχνικός.

“Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Δεν παίζουμε στην έδρα μας για να έχουμε την υποστήριξή του. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει κάποιες ήττες και σίγουρα θα είναι έτοιμος γι’ αυτό το παιχνίδι. Από την άλλη εμείς χάσαμε το τελευταίο ματς με τη Ρεάλ και διψάμε για να κερδίσουμε στο ΣΕΦ”, δήλωσε ο Γερμανός σέντερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…