Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ετοιμοι για τον πόλεμο…”

“Ετοιμοι για τον πόλεμο…”

reyes

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Εφές μίλησε ο Φελίπε Ρέγιες. Ο έμπειρος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε:

“Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, έπειτα από τους τελευταίους μας αγώνες και τα αρνητικά αποτελέσματα. Επιστρέψαμε στις προπονήσεις με τεράστιο ενθουσιασμό, όπου δώσαμε το 100% των δυνάμεων μας. Ελπίζω ότι το γεγονός αυτό θα μας βοηθήσει, προκειμένου να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για τον πόλεμο”.

Για την Εφές είπε: “Την φετινή σεζόν είναι μια πολύ συμπαγής ομάδα, η οποία βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, μαζί με εμάς. Άρα είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας και για τους δυο μας. Η Εφές κάθε χρονιά πραγματοποιεί πολλές μεταγραφές ποιοτικών αθλητών και τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο. Ορισμένες χρονιές μπορεί να μην τα πήγε τόσο καλά, ωστόσο φέτος δείχνει να βρίσκεται προς την σωστή κατεύθυνση”.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: “Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και πρόκειται για μια τελείως διαφορετική ομάδα. Αυτήν την στιγμή, όλοι στην Ρεάλ θέλουν να ξεχάσουν τις δύο σερί ήττες στην Ευρωλίγκα και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε την ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Αυτές οι ήττες επηρέασαν την υπερηφάνεια μας και γνωρίζουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο φαινόταν στην αρχή ή τόσο κακοί όσο φαίνεται τώρα.

Είμαστε μια εργατική ομάδα που παλεύει πάντα. Δεν είμαστε ομάδα που μεγαλώνει όταν τα πράγματα πάνε καλά ή βυθίζεται όταν πάνε στραβά. Ο στόχος μας είναι να τα καταφέρουμε στο τέλος της σεζόν. Είναι φυσιολογικό οι ομάδες να παρουσιάζουν σημαντικές διακυμάνσεις στην απόδοσή τους κατά την διάρκεια της σεζόν. Τα παιχνίδια είναι πολλά, όπως επίσης και τα ταξίδια. Ωστόσο επιστρέφεις. Σ’ αυτές τις μεγάλες σε διάρκεια σεζόν, κάνεις λάθος αν σκέφτεσαι διαρκώς τις ήττες. Οφείλεις να το ξεχνάς, να συγκεντρώνεσαι στο επόμενο παιχνίδι, να προπονείσαι και να δουλεύεις περισσότερο απ’ ότι έκανες προηγουμένως”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…