Κεντρική Γ' Εθνική “Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία όλων, συνεχίζουμε με σοβαρότητα…”

“Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία όλων, συνεχίζουμε με σοβαρότητα…”

tsesmetzis giannis pic

Για το σημαντικό εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ζέφυρο μίλησε ο Γιάννης Τσεσμετζής στο mgskapollon.gr. Συγκεκριμένα ο έμπειρος κόουτς του Απόλλωνα Καλαμαριάς δήλωσε:

“Ήταν μια νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, σε μια πολύ δυνατή έδρα. Είναι σημαντικό ότι οι παίκτες μας πάλεψαν και όταν ο Ζέφυρος έφτασε την διαφορά στους οχτώ πόντους, «επιστρέψαμε» με δυνατή άμυνα. Διορθώσαμε κάποια πράγματα στην άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο και καλύψαμε την διαφορά. Μπορέσαμε και πήγαμε στους τέσσερις πόντους υπέρ μας σε κάποιο σημείο. Τα παιδιά το πίστεψαν πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία όλων των παιδιών”.

Για την έμφαση που δίνει αμυντικά η ομάδα το τελευταίο διάστημα δείχνοντας θετικά δείγματα τόσο στο φιλικό με τον Μακεδονικό όσο και στο ματς της Κυριακής (2/12): “Η προσπάθεια των παικτών ειδικά στο αμυντικό κομμάτι είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η δική μου φιλοσοφία λέει ότι το παιχνίδι ξεκινάει από την άμυνα. Φυσικά και η επίθεση είναι ένα σημαντικό κομμάτι, αλλά η άμυνα είναι αυτή πάνω στην οποία θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση και θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο. Έχουν καταλάβει τα παιδιά ότι η φιλοσοφία της ομάδας θα είναι εκεί, δηλαδή η έμφαση στο αμυντικό κομμάτι”.

Για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων: “Ξεχνάμε αυτό το ματς, δεν μένουμε σε αυτό… Κοιτάμε το παιχνίδι με την Μακαμπή. Με σοβαρότητα θα πάμε να χτυπήσουμε το ματς για να πάρουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…