Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο “Είχαμε ένα περίεργο ρόστερ…”

“Είχαμε ένα περίεργο ρόστερ…”

skourtopoulos

Στις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες αντιμετώπισε η Εθνική ομάδα την Σερβία στάθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Συγκεκριμένα είπε:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Θα ήθελα να συγχαρώ τη Σερβία για τη νίκη και την πρόκρισή της. Ξέρουμε πόσο δυνατή ομάδα έχουν. Σήμερα είχαμε ένα περίεργο ρόστερ για να τους αντιμετωπίσουμε, με εννιά γκαρντ δύο φόργουορντ και έναν σέντερ, αλλά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί είχαμε καλή παρουσία και σε αυτό το παράθυρο. Κερδίσαμε τη Γερμανία και ξέραμε εξ αρχής πως θα ήταν δύσκολο να κερδίσουμε στη Σερβία. Κοιτάμε πλέον το τελευταίο παράθυρο, ελπίζω να έχουμε περισσότερους διαθέσιμους παίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί έχουν δώσει τα πάντα σε αυτά τα δέκα ματς των προκριματικών. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την πρόκρισή μας και με όλη την κατάσταση που ζούμε εδώ.

Τα θετικά σε αυτό το νέο σύστημα είναι πολλά. Καταφέραμε να παίξουμε αρκετά παιχνίδια σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, με πολύ κόσμο στο γήπεδο και βάλαμε νέα παιδιά στην ομάδα λόγω και της απουσίας των παικτών της Ευρωλίγκας. Σήμερα έπαιξαν στο τέλος ο Λούντζης και ο Μουράτος, που αν χρησιμοποιήσουν αυτή την εμπειρία θα αποκτήσουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όλες οι ομάδες θέλουν να παίζουν με τους καλύτερους παίκτες, αλλά με τα παράθυρα οι εθνικές έρχονται πιο κοντά στον κόσμο τους δίνοντας πολλά παιχνίδια όλο το χρόνο και όχι μόνο τα καλοκαίρια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…