Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Εχουμε σταθερότητα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι…”

“Εχουμε σταθερότητα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι…”

mplat

Την παλιά του ομάδα, την Νταρουσάφακα θα βρει μπροστά του ο Ντέιβιντ Μπλατ σε ό,τι αφορά το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα. Ο κόουτς των “ερυθρόλευκων” δήλωσε:

“Είναι ωραίο που επιστρέφω στο παλιό μου σπίτι, αλλά είμαι χαρούμενος στο νέο μου σπίτι, στον Ολυμπιακό. Τα δύο χρόνια που ήμουν στην Κωνσταντινούπολη με την Νταρουσάφακα ήταν πολύ ξεχωριστά. Είχαμε κάνει σπουδαία χρονιά στην Ευρωλίγκα, στην πρώτη μου χρονιά μπήκαμε στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας και την επόμενη κερδίσαμε το Eurocup. Είναι υπέροχες αναμνήσεις, όχι μόνο για εμένα, αλλά και όλους όσοι συμμετείχαμε σε αυτή την προσπάθεια. Πάμε να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και αυτό είναι το σημαντικό, όμως, θα χαρώ που θα δω πολλούς φίλους μου”.

Για την κακή μέχρι τώρα συγκομιδή της Νταρουσάφακα: “Είναι δεδομένο πως θα παλέψουν. Ξέρω πολλούς ανθρώπους εκεί, πολλούς παίκτες, ενώ γνωρίζω και αρκετούς από τους παίκτες που απέκτησαν. Προσφάτως, η ομάδα δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της. Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Όμως και εμείς πάμε για να παίξουμε και για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Το έχω πει πολλές φορές. Στην Ευρωλίγκα πηγαίνεις παιχνίδι με παιχνίδι. Αν κοιτάξεις πίσω θα χάσεις κάτι που βρίσκεται μπροστά σου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μην σκεφτόμαστε το ρεκόρ της Νταρουσάφακα. Παίζουμε πολύ καλά τελευταίως, έχουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι…”.

Για την εορταστική διάθεση των ημερών: “Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση πολλές φορές. Είναι μέρος της ζωής μας. Βρισκόμαστε δέκα μήνες λίγο πολύ παντρεμένοι με το μπάσκετ. Το καλοκαίρι έχουμε τις διακοπές μας. Αυτό είναι μέρος της πίεσης που νιώθει ένας αθλητής και δεν υπάρχουν παράπονα. Υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε πολύ πιο δύσκολα από εμάς, οπότε δεν υπάρχουν παράπονα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…