Κεντρική Διεθνή “Δείχνει σοβαρός ο τραυματισμός του Γκούντουριτς”

“Δείχνει σοβαρός ο τραυματισμός του Γκούντουριτς”

obradovic

Ο Μάρκο Γκούντουριτς τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Καρσίγιακα και όπως τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο τραυματισμός του φαίνεται σοβαρός. Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε να στηρίξει την ομάδα στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια.

“Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα σε ό,τι αφορά τους τραυματισμούς. Αύριο (5/12) θα έχουμε πιο σαφή εικόνα αναφορικά στην κατάσταση του Γκούντουριτς. Ο τραυματισμός του δείχνει πιο σοβαρός. Σε αυτό το σημείο θέλω να απευθύνω κάλεσμα στους φιλάθλους μας, να καταλάβουν την κατάσταση και να μας υποστηρίζουν. Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας είναι με την Αρμάνι Μιλάνο. Προηγουμένως θα παίξουμε στην έδρα του Παναθηναϊκού και της Ιστανμπούλ. Θέλω οι φίλαθλοί μας να συνεχίζουν να είναι στο πλευρό μας!

Η Φενέρμπαχτσε είναι 9η στην προσέλευση του κόσμου στην EuroLeague. Είναι αυτό μήνυμα για τους φιλάθλους μας; Αν θέλουν να παλεύουμε για όλους τους τίτλους, θέλουμε τη στήριξή τους. Θέλουμε γεμάτο γήπεδο, όχι 7-8 χιλιάδες κόσμου. Οι παίκτες μου το αξίζουν! Πρέπει να συμβαίνει σε όλα τα ματς, όχι μόνο στην EuroLeague. Αξίζουμε τη στήριξη και τον σεβασμό για ό,τι έχουμε πετύχει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…