Κεντρική Basket League Λαύριο “Δε διαχειριστήκαμε το ματς όταν περάσαμε μπροστά”

“Δε διαχειριστήκαμε το ματς όταν περάσαμε μπροστά”

Το Λαύριο δεν τα κατάφερε εντός έδρας, καθώς ηττήθηκε από τον Προμηθέα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Χρήστος Σερέλης μετά το ματς τόνισε ότι δεν διαχειρίστηκαν το ματς όταν πέρασαν μπροστά και γι αυτό ηττήθηκαν από την ομάδα της Πάτρας.

Αναλυτικά:

“Σήμερα είχαμε δύο πρόσωπα, το πρώτο ήταν πολύ νευρικό στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε κακή ψυχολογία από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και θα έλεγα και μία φοβία διότι παίζαμε πάλι με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Στην συνέχεια η ομάδα μείωσε από τους 16 πόντους κοντά εκεί, έβγαλε μία πολύ σωστή αντίδραση, κυνήγησε στην άμυνα είχε καλές επιλογές στην επίθεση εκμεταλλεύτηκε, διάβασε δηλαδή το παιχνίδι τα καταφέραμε και περάσαμε και έναν πόντο μπροστά.

Νομίζω τα παιδιά εκεί υπερέβαλαν εαυτούς, ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα στον ίδιο ρυθμό, ο Προμηθέας παίζει ήδη δύο παιχνίδια την εβδομάδα έχει την εμπειρία να το διαχειριστεί. Εμείς δεν το διαχειριστήκαμε σωστά το γεγονός ότι φτάσαμε το παιχνίδι στον πόντο τα τελευταία 8 λεπτά και μοιραία χάσαμε δίκαια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Λαύριο: Πρόβλημα με το γήπεδο

Η ομάδα που φέτος έφτασε στους τελικούς της Basket League έχει θέμα με το γήπεδό της. Το Λ…