Κεντρική NBA Πλησιάζει η ώρα του Κάζινς, επιστρέφει κι ο Γκριν!
NBA

Πλησιάζει η ώρα του Κάζινς, επιστρέφει κι ο Γκριν!

cousins warriors

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμη σε πλήρη μορφή φέτος, με τους Στεφ Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν να έχουν χάσει σχεδόν τα μισά ματς της ομάδας και με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς να παραμένει εκτός δράσης. Η στιγμή, όμως, που οι πρωταθλητές θα παραταχθούν στο παρκέ με άπαντα τα “πυρηνικά” όπλα τους πλησιάζει κι όλοι ανυπομονούν να γίνουν μάρτυρες μιας δύναμης που δεν έχει παρουσιαστεί ξανά στα χρονικά του NBA!

Συγκεκριμένα, ο Γκριν θα δώσει το παρών στην αυριανή αναμέτρηση εναντίον των Τίμπεργουλβς, έπειτα από 11 σερί ματς εκτός δράσης, εξαιτίας του τραυματισμού του στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νικ Φρίντελ. Ο ενορχηστρωτής της άμυνας των Γουόριορς δηλώνει ενθουσιασμένος για την επιστροφή του ενώ, το ίδιο συναίσθημα εξέφρασε κι ο κόουτς, Στιβ Κερ, αποκαλώντας τον ως “τον κορυφαίο αμυντικό του πλανήτη”.

Με δεδομένο ότι ο Στεφ Κάρι έχει ήδη πραγματοποιήσει δυναμική επιστροφή εδώ και 4 ματς (μετρώντας 29.8 πόντους με 5.5 εύστοχα τρίποντα ανά παιχνίδι και ποσοστό 52.4%), το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στη Μινεσότα θα είναι το πρώτο μετά τις 5 Νοεμβρίου, στο οποίο θα δώσουν το παρών ταυτόχρονα οι Κάρι, Γκριν και Κλέι Τόμπσον.

curry green thompson

Από την άλλη, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς θα ριχθεί εξ ολοκλήρου στη “μάχη” των προπονήσεων από αύριο αλλά όχι με την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ. Πιο αναλυτικά, ο “Boogie” θα ξεκινήσει για πρώτη φορά κανονικές προπονήσεις αλλά με την ομάδα της G-League, τους Σάντα Κρουζ Γουόριορς, βάσει του ρεπορτάζ του Μαρκ Σπίαρς από το Undeafeated!

Ο Κάζινς θα έχει για πρώτη φορά το ελεύθερο να συμμετάσχει σε όποια κομμάτια της προπόνησης επιθυμεί ο ίδιος. Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος σούπερ-σταρ βρίσκεται εκτός δράσης από τον περασμένο Ιανουάριο, εξαιτίας του σοβαρότατου τραυματισμού που υπέστη στον αχίλλειο τένοντα με τη φανέλα των Πέλικανς ενώ σόκαρε τον πλανήτη του NBA το καλοκαίρι, υπογράφοντας για πολύ λίγα χρήματα με την κορυφαία ομάδα του κόσμου.

Ο κόουτς Κερ, μάλιστα, τόνισε ότι ο Κάζινς ίσως δώσει το παρών και σε επίσημο αγώνα των Σάντα Κρουζ Γουόριορς, προτού κάνει το δυναμικό comeback στα παρκέ του NBA! Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι, στη θυγατρική του Γκόλντεν Στέιτ αγωνίζεται κι ο αδερφός του, Τζαλίλ Κάζινς.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Κάζινς έχει τοποθετηθεί λίγο μετά τα Χριστούγεννα, οπότε οι φίλοι του μπάσκετ θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα, μέχρι να δουν την απόλυτη υπερδύναμη των Γουόριορς σε πλήρη ισχύ!

Πηγή: http://www.espn.com/nba/story/_/id/25493842/warriors-draymond-green-returning-monday-wolves

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…