Κεντρική Basket League ΑΕΚ Πλήγμα με Γιαννόπουλο (pic)

Πλήγμα με Γιαννόπουλο (pic)

khimki aek xaris giannopoulos

Στο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Γερμανία τραυματίστηκε ο Χάρης Γιαννόπουλος. Ο φόργουορντ της ΑΕΚ υπεβλήθη σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής 1ου – 2ου βαθμού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για 10 ημέρες.

Η Ένωση ενημέρωσε το κοινό για το πρόβλημα του Γιαννόπουλου, το οποίο προστέθηκε στα υπόλοιπα της ομάδας, καθώς εκτός για τους “κιτρινόμαυρους” βρίσκονται και οι Καββαδάς, Ξανθόπουλος, Σαντ-Ρος, Τσαλμπούρης και Ρόμπερσον.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Με τη μαγνητική τομογραφία (της Εθνικής Ομάδας) ανά χείρας έδωσε το “παρών” στην “Ευρωκλινική Αθηνών”, σήμερα (01/12) ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Ο επικεφαλής του ιατρικού επτελείου της ΑΕΚ ΒC, Dr Ηρακλής Πατσόπουλος, εξέτασε το διεθνή γκαρντ/φόργουρντ, και επιβεβαιώθηκε, ότι ο αθλητής της “Βασίλισσας” υπέστη στην αναμέτρηση με Γερμανία διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής 1ου – 2ου βαθμού. Τούτο σημαίνει, ότι ο αθλητής τίθεται εκτός δραστηριοτήτων για – τουλάχιστον – δέκα (10) ημέρες.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος τίθεται νοκ άουτ, καθώς υπέστη λοίμωξη ανώτερου και κατώτερου αναπνευστικού.  Παραμένει ασθενής από λοίμωξη αναπνευστικού και τελεί υπό αντιβίωση ο Γιώργος Τσαλμπούρης. Τέλος, ο Τάιλερ Ρόμπερσον ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα”.

b902b213b740518e3e13b914e6f4d54c 2632

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…