Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πιτίνο: “Δεν θα έχω πρόβλημα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο”

Πιτίνο: “Δεν θα έχω πρόβλημα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο”

behanan pitino louisville

Ο Ρικ Πιτίνο θα είναι ο αντικαταστάτης του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο “θρυλικός” προπονητής του NCAA στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα με τον ισχυρό άνδρα της “πράσινης” ΚΑΕ, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην “Courier Journal”:

“Είναι πολύ παθιασμένος. Είναι ένας άνθρωπος που δεν φαίνεται να τρελαίνεται για τους διαιτητές. Όμως στο τηλέφωνο που μιλήσαμε ήταν εξαιρετικός. Έχει πολύ πάθος για την ομάδα του. Δεν ανέχεται πολλά στις σχέσεις με τους παίκτες κλπ. Μου είπε πως είναι μεγάλος θαυμαστής μου. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Μισεί την ήττα, μισώ κι εγώ την ήττα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.

Μου λείπει φοβερά η προπονητική. Ακόμη έχω πολλή πικρία μέσα μου για το Λούβιλ και πιστεύω πως αυτό θα την απομακρύνει κάπως. Βλέπω πλέον κάθε μέρα ξεχωριστά και θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα. Θέλω να επιστρέψω στην άκρη του παρκέ και θα δούμε τι θα γίνει”.

Για την Ευρωλίγκα: “Είναι λίγο κάτω από το ΝΒΑ, αλλά θα μου δοθεί η ευκαιρία να βιώσω μια διαφορετική εμπειρία και να πάω σε πολλά και διαφορετικά μέρη που δεν είχα δει ποτέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…