Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Παίρνει “σκούπα”! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Παναθηναϊκός: Παίρνει “σκούπα”! Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση

giannakopoulos

Ο Παναθηναϊκός δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στην Ευρωλίγκα μέχρι στιγμής και αυτό έχει φέρει αναταράξεις στην ομάδα. Οι “πράσινοι” είναι εκτός οχτάδας μέχρι στιγμής και αναμένονται δραστικές αλλαγές. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είναι απογοητευμένος κυρίως από την εικόνα της ομάδας και θα προβεί σε ενέργειες για να αλλάξει.

Η πολύ κακή εικόνα, που έδειξε ο Παναθηναϊκός και κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν πρέπει να νοιώθει καθόλου σίγουρος, καθώς η όλη εικόνα έχει κάνει την καρέκλα του να τρίζει. Ο Καταλανός τεχνικός θα κριθεί στα επόμενα παιχνίδια και αν δεν αλλάξει κάτι, δύσκολα θα ολοκληρώσει τη χρονιά στον πάγκο των “πρασίνων”.

Εκτός, όμως, από τον Πασκουάλ και κάποιοι παίκτες της ομάδας πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν για τη θέση τους στην ομάδα. Συγκεκριμένα, αυτή την στιγμή στην πιο δεινή θέση βρίσκονται οι Τζέιμς Γκιστ και Στεφάν Λάσμε. Οι δύο Αμερικανοί είναι πάρα πολύ κακοί τη φετινή σεζόν και δεν έχουν βοηθήσει καθόλου τους “πράσινους”. Σκέψεις αντικατάστασης υπάρχουν και για τον Λούκα Λεκαβίτσιους, αλλά αυτήν την στιγμή στο κάδρο είναι οι δύο ψηλοί του Παναθηναϊκού.

Η διοίκηση της “πράσινης” ΚΑΕ, πάντως, από ότι φαίνεται δεν θα μείνει εκεί, καθώς υπάρχουν σκέψεις για να επιβάλλουν πρόστιμο στην ομάδα για την κακή εικόνα. Οι άνθρωποι των “πρασίνων” είναι απογοητευμένοι και μέσα στη μέρα είναι πολύ πιθανό να τιμωρήσουν με πρόστιμο λόγω των κακών εμφανίσεων, αλλά και για την αδιαφορία που δείχνουν κάποιοι παίκτες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…