Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ομπράντοβιτς: “Σημαντική η υποστήριξη των οπαδών, να συνεχίσουν να έρχονται”

Ομπράντοβιτς: “Σημαντική η υποστήριξη των οπαδών, να συνεχίσουν να έρχονται”

zeliko obradovits

Δηλώσεις μετά την νίκη (92-85) κόντρα στην Αρμάνι έκανε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την υποστήριξη, εν΄ψ έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του για την εμφάνιση κόντρα στους Ιταλούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για την όμορφη υποστήριξη. Ήταν πολύ ωραίο το γεγονός να παίζεις ένα παιχνίδι μ’ αυτόν τον τρόπο, έπειτα από αρκετό καιρό και ειδικά με λίγους διαθέσιμους παίκτες. Ελπίζω να συνεχίσουν να έρχονται και να μας υποστηρίζουν. Έχουμε ένα ματς εναντίον της Αφιόν, σε λίγες ώρες, το Σάββατο και μετά παίζουμε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Τρίτη. Η υποστήριξη των οπαδών είναι πολύ σημαντική για τους παίκτες. Τους ευχαριστώ για ακόμη μια φορά.

Ήμασταν λίγο περισσότερο ενθουσιασμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Πήραν 10 επιθετικά ριμπάουντ, δεν μπορούσαμε να προστατέψουμε την ρακέτα μας. Βρήκαν πολύ εύκολα πόντους επειδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε αρκετά πράγματα, ώστε να τους περιορίσουμε. Αυτό το αλλάξαμε στην τρίτη περίοδο. Στην τελευταία περίοδο, για μια έμπειρη ομάδα όπως εμείς, έπρεπε να παίξουμε διαφορετικά. Αυτό είναι η Ευρωλίγκα και όλοι παλεύουν για να βρεθούν στο τέλος της διαδρομής. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να κάνουμε ακόμα ένα καλό παιχνίδι. Οφείλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, μέσα σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα, όπως έγινε σήμερα. Συγχαίρω την ομάδα για αυτό το πολύ όμορφο παιχνίδι. Συγχαίρω το Μιλάνο που πάλεψε μέχρι το τέλος, με μια πολύ καλή ομάδα.

Επιχείρησε πολύ δύσκολα σουτ, ειδικά στην τελευταία περίοδο. Ο Τζέιμς έχει αυτή την ποιότητα. Χρειάστηκα να αλλάξω πολλούς παίκτες στο μαρκάρισμα του. Πραγματικά ανέλαβε και έβαλε πολύ δύσκολα σουτ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…