Κεντρική NBA Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι η θεαματικότερη ομάδα της ημέρας! (vid)
NBA

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι η θεαματικότερη ομάδα της ημέρας! (vid)

alec burks

Να κι ένας τομέας στον οποίο κατόρθωσαν να παρουσιάσουν πρόοδο οι φετινοί Κλίβελαντ Καβαλίερς! Μπορεί ο ΛεΜπρόν Τζέιμς να έφυγε και να άφησε πίσω του συντρίμμια αλλά η ομάδα του Οχάιο μπόρεσαν να επικρατήσουν των Νετς μέσα στο Μπρούκλιν με 99-97, προσφέροντας τις 2 κορυφαίες φάσεις της ημέρας!

Το ματς κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με το νικητήριο καλάθι να μη μένει, φυσικά, εκτός λίστας. Ο Άλεκ Μπερκς “τρύπησε” την άμυνα με ραχιαία ντρίμπλα και κάρφωσε στο καλάθι με 3.2”, χαρίζοντας τη νίκη στο Κλίβελαντ, στο 3ο του παιχνίδι με τη φανέλα τους!

Στην κορυφή του σημερινού top-10, όμως, φιγουράρει ο Λάρι Νανς Jr, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να επιδεικνύει τα αθλητικά προσόντα που κληρονόμησε από τον πατέρα του. Ο πρώην παίκτης των Λέικερς έλαβε την πάσα από τον Τζόρνταν Κλάρκσον και κάρφωσε δυναμικά, ολοκληρώνοντας με βροντερό τρόπο την άλεϊ-ουπ.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Νίκολα Γιόκιτς κόβει την άμυνα στη μέση με μια φαντασμαγορική, cross-court πάσα, ο Μίτσελ Ρόμπινσον δείχνει ότι έχει τεράστια προοπτική ως προστάτης του καλαθιού ενώ ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον “σβήνει” τον Κλιντ Καπέλα, κολλώντας την μπάλα στο ταμπλό!

Το top-10 της ημέρας (3/12)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…