Κεντρική NBA Ο Τζίμι Μπάτλερ στην κορυφαία “παράσταση” της ημέρας! (vid)
NBA

Ο Τζίμι Μπάτλερ στην κορυφαία “παράσταση” της ημέρας! (vid)

jimmy butler

Η χθεσινή βραδιά στο NBA θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αρκετά πλούσια, με 10 παιχνίδια στο “μενού” και με κάμποσα ενδιαφέροντα “συναπαντήματα”. Ο άτυπος τίτλος της κορυφαίας παράστασης της ημέρας, όμως, πηγαίνει δικαιωματικά στον Τζίμι Μπάτλερ, με την απόδοση του πρώην αστέρα των Μπουλς και των Τίμπεργουλβς να είναι η άμεση αιτία της ανατροπής των δεδομένων και της σπουδαίας νίκης των Σίξερς μέσα στο Ντιτρόιτ.

Ειδικότερα, ο “Jimmy Buckets” πήρε το “κάρο” στην πλάτη του, με τον Τζοέλ Εμπίιντ να μένει εκτός αγώνα λόγω ξεκούρασης, και σημείωσε 38 πόντους με 13/27 σουτ και 11/12 βολές! Ακόμη, μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ, έκλεψε 3 μπάλες ενώ, πέτυχε 26 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου η Φιλαδέλφια ανέτρεψε τα δεδομένα και ξεπέρασε τον “σκόπελο” του -15, φθάνοντας στη νίκη με 117-111 και με “ατσάλινη” άμυνα στην 4η περίοδο.

Αυτή, μάλιστα, ήταν η φετινή νίκη των Σίξερς με ανατροπή από διαφορά τουλάχιστον 15 πόντων, όντας μακράν στην κορυφή της εν λόγω λίστας!

Όσον αφορά τον Μπάτλερ, ο σούπερ-σταρ της Φιλαδέλφια σκόραρε 38 πόντους για 2ο σερί ματς, στην κορυφαία scoring επίδοσή του με τη νέα του ομάδα, η οποία έχει ρεκόρ 10-3 με εκείνον στο ρόστερ του. Οι Σίξερς μπορούν να περηφανεύονται ότι βρίσκονται στη 2η θέση της Ανατολής, καθώς ξεπέρασαν κατά μισή νίκη τους Μιλγουόκι Μπακς.

Το χρονικό σημείο-κλειδί ήταν η 3η περίοδος, εκεί όπου οι Σίξερς έτρεξαν σερί 22-5 κι επέστρεψαν δυναμικά στην αναμέτρηση, με τον Μπάτλερ να κάνει επίδειξη ευστοχίας από μέση και μακρινή απόσταση.

Τα highlights του Τζίμι Μπάτλερ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…