Κεντρική NBA Ο Κάρι επέστρεψε, οι Γουόριορς… κατηφορίζουν! (vid)
NBA

Ο Κάρι επέστρεψε, οι Γουόριορς… κατηφορίζουν! (vid)

steph curry warriors

Ο Στεφ Κάρι επέστρεψε στα παρκέ έπειτα από 11 ματς και 3 εβδομάδες απουσίας, γράφοντας υψηλά νούμερα αλλά η νευρικότητα κατέλαβε το παιχνίδι του, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να χάνουν για ακόμη μια φορά! Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά των Ντιτρόιτ Πίστονς να χαρούν εναντίον των πρωταθλητών, νικώντας με 111-102 κι υποχρεώνοντας τους παντοδύναμους αντιπάλους τους στην 6η σερί εκτός έδρας ήττα, καθώς και στην 8η συνολικά εντός των τελευταίων 13 αναμετρήσεων!

Ο Κάρι ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 27 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ κι 7 λάθη κι ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν βρέθηκε και στην καλύτερη δυνατή ημέρα, τονίζοντας πως όποτε έπαιρνε την μπάλα στα χέρια, ένιωθε την υποχρέωση ότι πρέπει να φτιάξει φάσεις. Αυτός, όμως, που έκανε την πιο σκληρή αυτοκριτική ήταν ο κόουτς, Στιβ Κερ.

“Δεν μου άρεσε η επίθεσή μας. Πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά. Το αποψινό παιχνίδι θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως μια από τις χειρότερες παρουσίες μου σαν προπονητής. Οφείλω να κάνω καλύτερη δουλειά στο να βρίσκω αποδοτικούς συνδυασμούς και να βελτιώσω τις αποστάσεις”, ανέφερε ο Κερ, ο οποίος, βέβαια, φάνηκε αισιόδοξος, σχετικά με τη βελτίωση της ποιότητας παιχνιδιού του Γκόλντεν Στέιτ.

Το ρεκόρ των Γουόριορς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 15-9, ελάχιστα πίσω από την κορυφή της Δύσης ενώ, το αξιοσημείωτο είναι ότι έχουν ήδη ηττηθεί τόσες φορές, όσες σε ολόκληρη τη σεζόν 2015-16!

Τα highlights της αναμέτρησης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…