Κεντρική Διεθνή Ντε Ραφαέλε: “Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη”

Ντε Ραφαέλε: “Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη”

walter de raffaele

Σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός της Βενέτσια, Βάλτερ ντε Ραφαέλε, μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ, αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του “Δικέφαλου του Βορρά”, στην συνέχεια στάθηκε στον Φιλ Γκος, τονίζοντας πως αυτός ήταν που έκανε την διάφορα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάλτερ ντε Ραφαέλε:

“Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη, έπαιξε επιθετικά από την πρώτη φάση, ενώ εμείς ήμαστε σοφτ. Στην τρίτη περίοδο προσαρμοστήκαμε, γίναμε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά στο τέλος ο ΠΑΟΚ έπαιξε και πάλι δυνατά οπότε εμείς χάσαμε 2-3 κατοχές σε ένα σημείο όπου μπορούσαν να γίνουν τα πάντα. Ο ΠΑΟΚ όμως είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο”, είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για την απόδοση του Ουάτ: “Μπορούσε να παίξει καλύτερα αλλά έχουμε 12 παίκτες και το παιχνίδι δεν εξαρτάται από έναν. Ο Ουάτ έχασε κάποια ελεύθερα σουτ και φορτώθηκε με φάουλ, γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε όπως στον πρώτο γύρο”.

Για τη διαφορά του αγώνα της Πυλαίας από το πρώτο παιχνίδι στη Βενετία αρκέστηκε να πει: “Ο Φιλ Γκος”.

Για τον όμιλο: “Είναι σκληρός και ισορροπημένος. Αν δείτε τους υπόλοιπους θα το καταλάβετε. Το επίπεδο των ομάδων έχει ανέβει στη διοργάνωση τα δύο τελευταία χρόνια και η κατάσταση θα είναι δύσκολη μέχρι το τέλος”.

Ο Ντερόν Ουάσιγκτον δήλωσε: “Ήταν σκληρό παιχνίδι, δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά βγάλαμε ενέργεια στο δεύτερο και μείναμε στο παιχνίδι. Δεν είχαμε τη διάρκεια όμως που χρειαζόταν για να πάρουμε και τη νίκη”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…