Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπασκόνια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 76-73

Μπασκόνια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 76-73

othello hunter cska moscow baskonia

Σ΄ένα πραγματικό ντέρμπι η Μπασκόνια κατάφερε να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 76-73 και πήρε μία σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας της Ευρωλίγκα. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι και κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε το προβάδισμα μέχρι τα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου, αλλά οι Βάσκοι κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να πάρουν τη νίκη.

Η Μπασκόνια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 11-6 ύστερα από καλάθι του Τόρνιγκε Σενγκέλια. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως, δεν άφησε τους Βάσκους να ξεφύγουν στο σκορ και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου (21-21).

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου πήρε τα ηνία του σκορ και πήρε και προβάδισμα πέντε πόντων (23-28). Η Μπασκόνια και πάλι βρήκε τις λύσεις επιθετικά πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ (40-38) με ακόμη ένα καλάθι του Πουαριέ, που ήταν εκπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο (14 πόντοι).

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να ξεφύγουν στο σκορ, αλλά καμία από τις δύο δεν κατάφερε να πάρει τα ηνία του σκορ (55-55). Η ΤΣΣΚΑ μέχρι τα μέσα του τεταρτου δεκαλέπτου είχε το προβάδισμα, αλλά η Μπασκόνια έκανε τη μεγάλη ανατροπή και πήρε τη νίκη με 76-73.

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 40-38, 55-55, 76-73

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …