Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μπάνκι: “Να ξαναβρούμε την ταυτότητα μας”

Μπάνκι: “Να ξαναβρούμε την ταυτότητα μας”

banki

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την ΑΕΚ κόντρα στον Άρη για την Basket League, με τον Λούκα Μπάνκι να κάνει δηλώσεις για την αναμέτρηση. Ο προπονητής της Ένωσης μίλησε για τις απαιτήσεις του ντέρμπι, ενώ τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται να ξαναβρεί την ταυτότητα της.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα, που παραδοσιακά έχει ενδιαφέρον, με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να ξεκουραστήκαμε λόγω της διακοπής για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, ωστόσο, αυτό ίσως να μας άφησε λίγο πίσω καθώς απείχαμε πολύ καιρό από την αγωνιστική δράση.

Υπάρχουν, επίσης, κάποια ερωτηματικά σχετικά με την κατάσταση των διεθνών και μη ξεχνάμε, ότι έχουμε εκτός και  τραυματίες.

Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, σε μια δύσκολη έδρα.  Ο Άρης θα θέλει να πραγματοποιήσει μια μεγάλη εμφάνιση μπροστά στους οπαδούς του.

Κατά την άποψη μου, πρέπει να ξαναβρούμε ταυτότητα, να παρουσιαστούμε επιθετικοί στο παρκέ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Επιστρέψαμε στην αγωνιστική δράση και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, ώστε να καλύψουμε τις φιλοδοξίες, που έχουμε ως σύλλογος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…