Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Μανωλόπουλος: “Δεν ξέρω αν πρέπει να τους πλακώσω ή να τους αγκαλιάσω”

Μανωλόπουλος: “Δεν ξέρω αν πρέπει να τους πλακώσω ή να τους αγκαλιάσω”

manolopoulos ifaistos

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε ότι ο Ήφαιστος Λήμνου παρουσιάστηκε ανέτοιμος στο παιχνίδι με τον Χολαργό και στάθηκε στο τραγικό ξεκίνημα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ξέχωρα από το αποτέλεσμα που μας στενοχωρεί, σαν προπονητής δεν ξέρω όπως είπα στους παίκτες μου αν πρέπει να τους πλακώσω έναν-έναν στο ξύλο η να τους αγκαλιάσω! Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο ματς, καθώς ο Χολαργός είναι πολύ σκληρή ομάδα και καλή στην έδρα της.

Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα, αλλά παρουσιαστήκαμε ανέτοιμοι. Ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι ήταν τραγικός. Στο δεύτερο ημίχρονο, γι’ αυτό είπα δεν ξέρω αν πρέπει να τους αγκαλιάσω, για τον τρόπο που έπαιξαν. Την ψυχή που κατάθεσαν και θυσιάστηκαν στο γήπεδο. Πίεσαν, διεκδίκησαν κάθε μπάλα και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί.

Όσο για το τέλος, οι πιθανότητες να κερδίσουμε ήταν 50-50. Είχαμε μια καλή κατάσταση στην επίθεση με πικ εν ρολ, που απλά δεν βγήκε. Αν κερδίζαμε θα ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, τώρα πρέπει να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε το επόμενο στην έδρα μας με την Κύμη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …