Κεντρική Γυναίκες Καντζιλιέρης: “Μεγάλη επιτυχία που γυρίσαμε πάλι σε Final Four Κυπέλλου”

Καντζιλιέρης: “Μεγάλη επιτυχία που γυρίσαμε πάλι σε Final Four Κυπέλλου”

giorgos katzilieris

Την μεγάλη πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός. Σε δηλώσεις του ο προπονητής των “πρασίνων”, Γιώργος Καντζιλιέρης, αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας, ενώ τόνισε πως στο παιχνίδι έπαιξε σημαντικό ρόλο η άμυνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Πρώτα από όλα για εμάς είναι μεγάλη επιτυχία που ο Παναθηναϊκός γυρνάει και πάλι σε Φάιναλ Φορ Κυπέλλου ύστερα από τρία χρόνια. Το όνομα του συλλόγου είναι τέτοιο που πάντα πρέπει να βρίσκεται σε αυτά τα ραντεβού.

Στο αγωνιστικό μέρος ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε βελτιωμένη άμυνα και βασιζόμενοι σε αυτή “χτίσαμε” μια διαφορά. Στη συνέχεια τα γκαρντ της αντίπαλης ομάδας ανέβασαν την απόδοσή τους και δεν καταφέραμε να τα σταματήσουμε, με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά. Βέβαια, δεν απειληθήκαμε καμία στιγμή, αλλά χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στους φίλους του Παναθηναϊκού που είναι δίπλα μας, στον πρόεδρο και τη διοίκηση που δεν μας έχουν αφήσει μόνους μας και είναι συνεχώς στο πλευρό μας”.

Oι δηλώσεις της Άσπας Καλαμπάκου: “Μαζί με την άνοδο στο πρωτάθλημα θέλαμε να περάσουμε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου και να δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει. Είμαι πολύ χαρούμενη που βοήθησα την ομάδα μου να φθάσει σε αυτή την πρόκριση. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Τελικός πράξη 4η

Ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών διεξάγεται σήμερα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 15:00…