Κεντρική NBA Καντέρ: “Ο Γιάννης είναι το χρυσό παιδί του NBA, για αυτό με απέβαλλαν!” (vid)
NBA

Καντέρ: “Ο Γιάννης είναι το χρυσό παιδί του NBA, για αυτό με απέβαλλαν!” (vid)

giannis antetokounmpo kanter

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι ο Ενές Καντέρ είχαν μια έντονη λογομαχία μεταξύ τους στο προχθεσινό ματς των Μιλγουόκι Μπακς εναντίον των Νιου Γιορκ Νικς, με τον Τούρκο σέντερ να αποβάλλεται από την αναμέτρηση με δύο τεχνικές ποινές. Τα παράπονά του, όμως, συνεχίζονται ακόμα, με τον Καντέρ να δηλώνει ενοχλημένος από τον τρόπο που οι διαιτητές διαχειρίστηκαν την εν λόγω φάση.

“Προφανώς είναι το “χρυσό” παιδί του NBA και για αυτό μου έδωσαν δύο τεχνικές ποινές”, τόνισε ο Καντέρ, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, Μαρκ Μπέρμαν από τη New York Post ενώ ανέφερε ότι δεν προσπαθεί να προκαλέσει καυγάδες με τους σταρ του NBA κι ότι είναι απλά συμπτωματικό.

Επίσης, ο Καντέρ μίλησε και για τις πρόσφατες δηλώσεις του Αντετοκούνμπο εναντίον του Μάριο Χεζόνια, μετά το μεταξύ τους σκηνικό στο παρκέ την 1η Δεκεμβρίου: “Νευρίασα πολύ με αυτό που είπε. Δεν έχει κάνει μαθήματα δημοσίων σχέσεων; Δεν μπορείς να λες στα media ότι θα χτυπήσεις κάποιον στα… τέτοια του. Είναι πολύ παιδιάστικο, είτε είσαι ο καλύτερος, είτε ο χειρότερος παίκτης του κόσμου. Ο Γιάννης είναι ωραίος τύπος αλλά κανείς δεν πρέπει να μιλάει για τους συμπαίκτες μου έτσι”.

Πηγή: https://nypost.com/2018/12/28/enes-kanter-blasts-childish-greek-freak-nobody-bucks-coach/?utm_source=twitter_sitebuttons&utm_medium=site%20buttons&utm_campaign=site%20buttons

Δείτε ξανά την “κοκορομαχία” ανάμεσα σε Αντετοκούνμπο και Καντέρ

https://www.youtube.com/watch?v=uSdsx4y3gJs

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…