Κεντρική Basket League Κάλαχαν:”Κοίταξα την βαθμολογία και… ήρθα”

Κάλαχαν:”Κοίταξα την βαθμολογία και… ήρθα”

Η νέα μεταγραφή του Περιστερίου ο Τζόρνταν Κάλαχαν έκανε τις πρώτες προπονήσεις με την ομάδα και μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του μέχρι τώρα αλλά και για το επικείμενο ντεμπούτο του κόντρα στον Παναθηναϊκό(10/12,19.00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

”Ο κόουτς είναι εξαιρετικός, γνωρίζω που έχει δουλέψει και τι έχει πετύχει. Ξέρω επίσης πως οι παίκτες που έχει η ομάδα, είναι πάρα πολύ καλοί, γι’ αυτό άλλωστε είναι κι αήττητοι. Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ένα από τα δυσκολότερα της Ευρώπης” ήταν τα πρώτα λόγια του Callahan που στην συνέχεια αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε όταν δέχθηκε την πρόταση του Περιστερίου Βίκος Cola: “Να κοιτάξω την βαθμολογία. Όταν έμαθα πως έχω πρόταση από την Ελλάδα, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να κοιτάξω την βαθμολογία και πραγματικά, εντυπωσιάστηκα!

Δεν θα μπορούσα να ευχηθώ καλύτερο ντεμπούτο. Ποιος παίκτης που έρχεται στην Ευρώπη, δεν θα ήθελε να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό; Θα δουλέψω αρκετά σκληρά έως ότου έρθει η ημέρα του αγώνα, για να αφομοιώσω την φιλοσοφία του προπονητή, τα συστήματα και να είμαι όσο το δυνατών πιο έτοιμος”. 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…