Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες, τεράστια νίκη απέναντι στα ψέματα της ΚΑΕ Ολυμπιακός”

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες, τεράστια νίκη απέναντι στα ψέματα της ΚΑΕ Ολυμπιακός”

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σχετικά με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της Ευρωλίγκας να βάλει στο συρτάρι την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας πως είναι μια τεράστια δικαίωση για το σύλλογο και πρέπει να τιμωρηθούν οι συκοφάντες.

Η ανακοίνωση της “πράσινης” ΚΑΕ:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χαιρετίζει την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Euroleague, μέσω της οποίας καταρρίφθηκε η εις βάρος της σκευωρία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αυτή η απόφαση αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για εμάς, αλλά παράλληλα και μια νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των διοικούντων της. Πλέον, τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε προσφύγει προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες. Παράλληλα, αναμένουμε από την Euroleague να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι σε εκείνους που δυσφημίζουν με ψέματα το άθλημα και τη διοργάνωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Γαλλία – Σλοβενία 90-89: Μυθικό ματς, στον τελικό η Γαλλία

Στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων προκρίθηκε η Γαλλία, που κέρδισε τη Σλοβενία με 90-89. Τ…