Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Η συνήθεια που έγινε λατρεία! Sold out και πάλι στη Λήμνο

Η συνήθεια που έγινε λατρεία! Sold out και πάλι στη Λήμνο

ifaistos

Ο κόσμος στη Λήμνο έχει αγκαλιάσει την ομάδα μπάσκετ ου Ήφαιστου Λήμνου και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου ανακοίνωσε ότι και το παιχνίδι με την Κύμη θα γίνει σ΄ένα κατάμεστο κλειστό, καθώς τα εισιτήρια του αγώνα εξαντλήθηκαν!

Αναλυτικά:

“Την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» θα διεκδικήσει ο Ήφαιστος απέναντι στην Κύμη το Σάββατο (22/12, 15:30), για τη δέκατη αγωνιστική της Betshop Basket League. Φυσικά σε αυτή την προσπάθεια η ομάδα της Λήμνου δε θα είναι μόνη της καθώς θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων της που δείχνουν εμπράκτως τη στήριξη τους. Σε αυτό το πλαίσιο η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει πώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και για το πέμπτο εντός έδρας παιχνίδι. Παρακαλούμε όσοι δεν διαθέτουν εισιτήριο να μη βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ώστε ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ευχαριστεί τον κόσμο που δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για την ομάδα και ανανεώνει το ραντεβού για το επόμενο sold out!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …