Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η συγγνωμή του Παππά σε Πασκουάλ!

Η συγγνωμή του Παππά σε Πασκουάλ!

nikos pappas panathinaikos

Ο Νίκος Παππάς ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, από τον Θανάση Γιαννακόπουλο αλλά κι από τον Τσάβι Πασκουάλ, μετά την ήττα του “τριφυλλιού” από την Αρμάνι Μιλάνο. “Ίσως να φταίμε και εμείς που έχασε την δουλειά του”, δήλωσε για τον Καταλανό τεχνικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είμαστε σε αμήχανη θέση. Είμαι εδώ για να πω κάτι στον κόσμο, αλλά δεν ξέρω τί. Έχουμε πει πολλά λόγια σε αυτά τα ατυχή αποτελέσματα. Τι άλλο να πω στον κόσμο; Χόρτασαν και αυτοί. Ας πάρουμε και καμιά νίκη. Συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει, από τον πρόεδρο που τα σκάει, τον κύριο Θανάση και από τον Τσάβι Πασκουάλ, που ίσως να φταίμε και εμείς που έχασε την δουλειά του. Έχω κουραστεί και εγώ.

Όταν χάνουμε μέσα στο ΟΑΚΑ και σχετικά εύκολα, ενώ έχουμε καλό ρόστερ, φταίμε. Ομάδες όπως την Αρμάνι πρέπει να τις κερδίζουμε.

Πρέπει να βρούμε τί φταίει, να δουλέψουμε περισσότερο και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ειλικρινά, δεν ξέρω.

Το παράδοξο είναι ότι τα αποδυτήρια είναι μία χαρά, όλοι κοιταζόμαστε στα μάτια. Είναι καθαρά αγωνιστικό το πρόβλημα. Μας έχει δημιουργηθεί κάποιο σύνδρομο και δεν κερδίζουμε τα ματς που πρέπει. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα για τους άλλους, αλλά προσωπικά θα προσπαθήσω να δώσω το κάτι παραπάνω για να είναι ο Παναθηναϊκός εκεί που πρέπει.

Επηρεαστήκαμε από τις εξελίξεις, έγιναν όλα ξαφνικά και ήταν ιδιαίτερα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις όμως είναι να βγαίνεις και να παίζεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…