Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Φοβερή ατάκα Σπανούλη για την γυναίκα του: “Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί”

Φοβερή ατάκα Σπανούλη για την γυναίκα του: “Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί”

spanoulis

Στα εγκαίνια του μαγαζιού της Βαλέριας Χοψονίδου βρέθηκε ο Βασίλης Σπανούλης και μίλησε στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για την οικογένεια του και για την καθημερινότητα του, ενώ ξεστόμισε φοβερή ατάκα για την γυναίκα του, Ολυμπία Χοψονίδου, λέγοντας πως: “Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί”.

“Πάντα είμαστε εδώ να στηρίξουμε την Βαλέρια στην προσπάθεια που κάνει. Θέλω να της δώσω συγχαρητήρια γιατί ξέρω με πόσο κόπο έφτιαξε αυτό το μαγαζί και αυτά τα ρούχα. Καλές δουλειές!”.

Σχετικά με το πότε προλαβαίνει να ξεκουραστεί, ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε: “Το βράδυ. Χαμός. Από την μία μπορεί να κουραζόμαστε καμία φορά, αλλά από την άλλη είναι ευλογία. Προσπαθούμε να ζήσουμε την κάθε στιγμή τώρα που είναι μικρά, γιατί όταν μεγαλώσουν δεν θα τα ζήσουμε όπως τώρα».

Για το αν θέλει κάποιο από τα παιδιά του να ακολουθήσει την πορεία του στον αθλητισμό τόνισε: “Τι να πω; Μακάρι να τον ακολουθήσουν! Εγώ δεν θα πιέσω κανέναν. Το θέμα είναι να αγαπήσει αυτό που κάνεις, οπότε αν το αγαπήσουν, γιατί όχι; Στηρίζουν τον μπαμπά τους τα παιδιά μου!”

Ο Σπανούλης απάντησε και στο αν υπάρχει προοπτική για έκτο παιδί και ανέφερε: “Εγώ είμαι καλυμμένος. Η Ολυμπία δεν ξέρω, με την Ολυμπία ποτέ δεν ξέρεις. Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί, οπότε ποτέ δεν ξέρεις (γέλια)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…