Κεντρική Γυναίκες Δουβίτσας: “Προετοιμαστήκαμε καλά γιαυτό το παιχνίδι”

Δουβίτσας: “Προετοιμαστήκαμε καλά γιαυτό το παιχνίδι”

douvitsas

Σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός της, Νίκης ΛευκάδαςΝίκος Δουβίτσας, μετά την νίκη της ομάδας επί του Πανιώνιου και την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, έκανε λόγο για μεγάλη επιτυχία όχι μόνο της ομάδας άλλα και για όλο το νησί, ενώ στην συνέχεια σημείωσε πως οι παίκτριες του χρειάζονται ξεκούραση, και τέλος θέλησε να ευχηθεί σε όλο τον κόσμο για τα Χριστούγεννα που έρχονται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Δουβίτσας:

“Είναι μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα και όλο το νησί. Ξέραμε ότι παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα και προετοιμαστήκαμε για αυτό. Δώσαμε έμφαση στην άμυνα και τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Στην επίθεση, αν είχαμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο transition, πιστεύω ότι θα ήμασταν από το πρώτο ημίχρονο πιο ψηλά στο σκορ. Επίσης, ήμασταν άστοχοι στα σουτ τριών πόντων, κάτι που στο δεύτερο ημίχρονο το φτιάξαμε.

Έχουμε πετύχει την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου που ήταν μέσα στους στόχους μας και αυτό που μένει τώρα είναι να ξεκουραστεί η ομάδα. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αμφίβολη η Βίτολα για το Game 3

Εκτός με κάταγμα στη μύτη η Βίτοσα. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό με 68-65 στον δ…