Κεντρική Basket League Άρης Χρηστίδης: “Θέλουμε να κάνουμε επανεκκίνηση”

Χρηστίδης: “Θέλουμε να κάνουμε επανεκκίνηση”

xristidis aris

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση με το Χολαργό έγραψε ο Βασίλης Χρηστίδης. Ο παίκτης του Άρη στάθηκε στην έλευση του νέου προπονητή στην ομάδα, ενώ τόνισε πως θέλουν να κάνουν μια επανεκκίνηση από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα φίλοι μου.

Στον εντός έδρας αγώνα με τον Χολαργό, αρχίζει μια νέα σελίδα για μας με την έλευση του νέου προπονητή, του κ. Καστρίτη. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα μας. Από την πλευρά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Αγγέλου για τη συνεργασία που είχαμε από πέρυσι που ήρθε στην ομάδα και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Από κει και πέρα, θέλουμε να κάνουμε μια επανεκκίνηση με τον καινούργιο προπονητή. Ξέρουμε ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς κι έχουμε στεναχωρήσει τον κόσμο μας με την μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα.

Αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνουμε όλοι ‘ένα’, κόσμος και παίκτες και να παλεύουμε σε γεμάτο γήπεδο, όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, προκειμένου να αρχίσουμε να κερδίζουμε και να νιώθουμε ότι πατάμε γερά στα πόδια μας.

Ο Χολαργός έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο έως τώρα στη Basket League. Προέρχεται από μια σημαντική εντός έδρας νίκη επί του Ήφαιστου Λήμνου. Έχει ένα πολύ καλό ρόστερ κι έναν πολύ έμπειρο προπονητή, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία. Γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι και για τις δυο ομάδες και θα προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα.

Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε από την πλευρά μας, είναι να εφαρμόσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Να δώσουμε ό,τι έχουμε και με τη βοήθεια του κόσμου που περιμένουμε να γεμίσει το γήπεδο, να πάρουμε αυτή τη νίκη και να πραγματοποιήσουμε ένα νέο ξεκίνημα.

Επειδή έρχονται γιορτινές μέρες, μέρες χαράς για τον κόσμο, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Καλά Χριστούγεννα και να είστε όλοι υγιείς και χαρούμενοι. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον κόσμο του Άρη και γενικά σε όλους τους φιλάθλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…