Κεντρική Basket League Άρης Χρηστίδης: “Να εφαρμόσουμε το πλάνο μας”

Χρηστίδης: “Να εφαρμόσουμε το πλάνο μας”

xristidis aris

Στο προσωπικό του blog ενόψει της αναμέτρησης με τον Προμηθέα έγραψε ο Βασίλης Χρηστίδης. Ο παίκτης του Άρη στάθηκε στην ποιότητα των Πατρινών και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να εφαρμόσει πιστά τις οδηγίες.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα φίλοι μου.
Μπροστά μας έχουμε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα. Ο αντίπαλος μας προέρχεται από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, δυο στο Basketball Champions League και ένα στο πρωτάθλημα. Είναι σίγουρο ότι στον μεταξύ μας αγώνα θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση και να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο. Πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει αρκετή ποιότητα στο ρόστερ της με ικανούς Έλληνες, αλλά και ξένους παίκτες που έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο με ομοιογένεια, καθώς έχει τον ίδιο προπονητή με κι έναν κορμό από την περυσινή περίοδο.

Εμείς από την πλευρά μας δεν πρέπει να τους αφήσουμε να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Είναι μια ομάδα με πολλές λύσεις και μεγάλο βάθος πάγκου και πραγματοποιεί και φέτος μια αξιόλογη πορεία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Θα πρέπει να εφαρμόσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας και να προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση, η οποία θέλουμε να συνδυαστεί με τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…