Κεντρική Elite League Χαρίλαος Τρικούπης: “Ελπίζουμε το γεγονός να ήταν τυχαίο”

Χαρίλαος Τρικούπης: “Ελπίζουμε το γεγονός να ήταν τυχαίο”

apollon patras xarilaos trikoupis

Ο Χαρίλαος Τρικούπης δεν κατάφερε στο ντεμπούτο του Ντίνου Καλαμπάκου να πάρει τη νίκη, καθώς ηττήθηκε από τον Ιπποκράτη Κω με 74-63. Η ομάδα του Μεσολογγίου μετά το ματς σημείωσε ότι στα τελευταία δύο λεπτά του παιχνιδιού το χρονόμετρο δεν σταμάτησε τρεις φορές, κάτι που αναστάτωσε τις τάξεις της ομάδας. Ο Χαρίλαος Τρικούπης ανέφερε ότι ελπίζει αυτό να ήταν τυχαίο γεγονός και να μην επαναληφθεί ξανά στο μέλλον.

Αναλυτικά:

“Ήττα για την ομάδα μας από τον Ιπποκράτη Κω με σκορ 74-63 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2. Η ομάδα μας με το Ντίνο Καλαμπάκο στο πάγκο για πρώτη φορά έδειξε αρκετά μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι της και πλήρωσε το κακό γ’δεκάλεπτο στο οποίο η ομάδα της Κω πήρε μια διαφορά την οποία συντήρησε στη συνέχεια ως το φινάλε και τελικά επικράτησε της ομάδας μας.

Στα αρνητικά του παιχνιδιού ότι το χρονόμετρο στο κεντρικό ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου δεν σταμάτησε 3 φορές στα τελευταία δύο λεπτά του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να επέλθει αναστάτωση στις τάξεις της ομάδας μας. Ελπίζουμε το γεγονός αυτό να ήταν τυχαίο και να μην επαναληφθεί ξανά στο μέλλον.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Ιπποκράτη Κω για την άριστη φιλοξενία και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχεται το Διαγόρα Δρυοπιδέων (8/12, 17:00)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Παιχνίδια φωτιά σε play off και play out

Συνέχεια σήμερα και αύριο στο πρωτάθλημα της Elite League Έντονο ενδιαφέρον έχουν οι αναμε…