Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Αποθέωσε Μιλουτίνοφ ο Μπόγρης!

Αποθέωσε Μιλουτίνοφ ο Μπόγρης!

giorgos bogris olympiakos rethymno

Ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα με 69-60, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση. Ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος βοήθησε τους “ερυθρολεύκους” να φτάσουν στη νίκη, αποθέωσε τον Σέρβο σέντερ μετά την εκπληκτική εμφάνιση του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:

“Πιστεύω πως είναι μια τεράστια νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Η Μπαρτσελόνα είχε κακά αποτελέσματα, περιμέναμε να αντιδράσει. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας καλύτερα από ποτέ. Δεν φοβηθήκαμε ποτέ τον αντίπαλο, αυτό είναι το σημαντικό. Δείχνει τρομερό χαρακτήρα η ομάδα εκτός έδρας φέτος. Αυτό θα μας εδραιώσει στις κορυφαίες θέσεις. Για να κάνουμε ταμείο για το σημερινό πρέπει να πάρουμε το ματς – κλειδί της Πέμπτης”.

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: “Ήταν καλή η εμφάνιση στην άμυνα. Μείναμε στο πλάνο. Πρέπει να συνεχίσουμε. Κάναμε λάθη βέβαια. Παίξαμε συγκλονιστική άμυνα, γι’ αυτό κερδίσαμε με αυτή τη διαφορά. Τους κόψαμε τη δημιουργία στα pick ‘n roll. Ήταν x-factor η δουλειά του Μιλουτίνοφ στον Τόμιτς. Τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού. Δείξαμε χαρακτήρα και είχαμε ενέργεια στο επιθετικό ριμπάουντ. Ελπίζω να βγάλουμε την ίδια ενέργεια και να έχουμε περισσότερες κατοχές και στα επόμενα ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…