Κεντρική Β' Εθνική Αντωνίου: “Έχουμε δυνατότητες που δεν έχουν αποτυπωθεί ακόμη στο παρκε”

Αντωνίου: “Έχουμε δυνατότητες που δεν έχουν αποτυπωθεί ακόμη στο παρκε”

antoniou erithrea

Για την αναμέτρηση με τον ΚΑΟ Κορίνθου για τη Β’ Εθνική έκανε δηλώσεις ο Τάσος Αντωνίου, με τον παίκτη του Πανερυθραϊκού να τονίζει πως η ομάδα του δεν θα αργήσει να βγάλει τις δυνατότητες της και να βρει τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Το ζητούμενο αύριο είναι ένα: νίκη και μόνο νίκη. Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε βρει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία μετά το κακό ξεκίνημα, όμως έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια για να “βγάλουμε” πολύ καλύτερο μπάσκετ. Και το γνωρίζουμε. Έχουμε πολλές δυνατότητες, που ακόμη δεν τις έχουμε αποτυπώσει στο παρκέ, αλλά φαίνεται και μέσα απ’ τις προπονήσεις ότι αυτό δεν θα αργήσει να “βγει” και στους αγώνες και ότι θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Αρκεί να έχουμε συγκέντρωση και υπομονή.

Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κόρινθο, μία ομάδα σκληρή και “δεμένη”, που έχει σταθερά ανοδική πορεία στην κατηγορία και διαθέτει αρκετούς έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Όμως, όπως είπα, θέλουμε πολύ τη νίκη και είμαστε έτοιμοι να υπερβάλουμε εαυτούς ώστε να φτάσουμε σε αυτήν. Και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Αρκεί να κάνουμε αυτά που δουλέψαμε με τον κόουτς και το τεχνικό τιμ όλη την εβδομάδα και να “μείνουμε” στο πλάνο μας για 40 λεπτά.

Άλλωστε, με ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ στο πλευρό μας δεν θα πρέπει να φοβόμαστε τίποτα, γιατί μέχρι τώρα οι φίλοι του Πανερυθραϊκού είναι φανταστικοί και μας δίνουν τεράστια δύναμη, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. Γι’ αυτό και θέλουμε να τους αποζημιώνουμε σε κάθε ματς. Το αξίζουν. Και τους περιμένουμε να είναι και στο αυριανό παιχνίδι ΕΚΕΙ και να γεμίσουν το “Στέλιος Καλαϊτζής”, δίνοντάς μας, όπως πάντα, αυτό το… κάτι παραπάνω που χρειαζόμαστε!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…