Κεντρική Διεθνή ”Αν ελέγξουμε τον ρυθμό, έχουμε πιθανότητες για τη νίκη”

”Αν ελέγξουμε τον ρυθμό, έχουμε πιθανότητες για τη νίκη”

apo ektos paok hatcher

Με κύριο στόχο να περιορίσει τις επιθετικές αρετές της Βενέτσια, εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις ώστε να έχει πιθανότητες για νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

Για το αυριανό παιχνίδι:

”Μετά τη διακοπή ξεκινάμε και πάλι τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη, στο Champions League. Έχουμε απέναντι μας έναν πολύ καλό αντίπαλο. Μία ομάδα με πολύ γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, με καλούς παίκτες εγνωσμένης αξίας. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά, για να κερδίσουμε το παιχνίδι, που είναι ο βασικός μας στόχος. Θα χρειαστούμε σίγουρα ατομική άμυνα σε πολύ υψηλό επίπεδο επίπεδο, συνεργασίες με καλό συγχρονισμό και αυταπάρνηση και καλές επιλογές στην επίθεση, να ελέγξουμε το ρυθμό, του αγώνα. Η Βενέτσια στην επίθεση της είναι εξαιρετική, αλλά αν ελέγξουμε τον ρυθμό, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε το παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς”.

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια και αν η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να παίξει και άμυνα:

”Στην έδρα της Βενέτσια στο πρώτο παιχνίδι, δεχθήκαμε 68 πόντους, στη Χολόν 70, σε πάρα πολλά παιχνίδια εκτός έδρας έχουμε κάνει καλή δουλειά. Δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο τον αριθμό των πόντων, έχει σημασία με πόσες κατοχές παίζει ο αντίπαλος, αλλά κι εσύ. Σημαντικό για εμάς, είναι να ελέγξουμε την άμυνα μας. Είναι μία ομάδα με μεγάλο ταλέντο. Θα είναι κλειδί και σημαντικό, ο έλεγχος της επιθετικότητας τους”.

Για το μομέντουμ των δύο ομάδων και αν μπορεί να παίξει ρόλο αύριο:

”Υπήρχε η διακοπή και θα έλεγα ότι δεν υπάρχει μομέντουμ. Θα είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι από το δικό μας στο Λαύριο και από το τελευταίο της Βενέτσια. Δεν έχει γνωρίσει ακόμη ήττα εκτός έδρας η Βενέτσια, μην το ξεχνάμε. Θα είναι πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο παιχνίδι, στο οποίο, αυτά δεν θα μετρήσουν κατά την άποψη μου, θα είναι τελείως διαφορετικό”.

Για την ενίσχυση του ρόστερ και αν υπάρχει κάτι καινούργιο:

”Δεν κάναμε κάποια κίνηση. Στηρίζουμε το υλικό μας και μέσα από αυτό, προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε όλο το ρόστερ μας, για να συνεχίσουμε τη δύσκολη προσπάθεια σε όλες τις διοργανώσεις. Με δεδομένη την απουσία του Μαργαρίτη, προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για να καλύψουμε το μειονέκτημα στις θέσεις 4-5 εκ των έσω. Ελπίζω ότι ο Μαργαρίτης θα είναι σύντομα κοντά μας και θα είμαστε κι εμείς πιο ξεκάθαροι στις αποφάσεις και τους ρόλους μας, για να μην χρειάζεται κιόλας να παίζουν παίκτες τόσο πολύ, όπως συνέβη με τον Τέπιτς προχθές”.

Για τη βοήθεια από τον κόσμο αύριο:

”Θεωρώ ότι θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Θέλουμε πολύ ο κόσμος να μας ενισχύσει. Έχουμε κρατήσει πολύ ευχάριστες αναμνήσεις και συναισθήματα από το ντέρμπι με τον Άρη. Είναι ευκαιρία να δουν ένα ανταγωνιστικό και καλό παιχνίδι και με την παρουσία τους, θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ για να πάρουμε νίκη, που τη θέλουμε πάρα πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…