Κεντρική NBA 23 κιλά μυικής μάζας έχει βάλει ο Αντετοκούνμπο! (pics)
NBA

23 κιλά μυικής μάζας έχει βάλει ο Αντετοκούνμπο! (pics)

giannis antetokounmpo 7

Το απαράμιλλο work-ethic του Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε συνδυασμό με τα υπεράνθρωπα σωματικά του προσόντα, τον έχουν οδηγήσει στο “πάνθεον” του παγκοσμίου μπάσκετ και του έχουν χαρίσει μια θέση ανάμεσα στους 5-6 κορυφαίους παίκτες του πλανήτη. Η βελτίωσή του ανά τα χρόνια αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και πέρα από την ανάπτυξη των μπασκετικών του δεξιοτήτων, αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η σωματική μεταμόρφωση.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του ESPN, Μαρκ Τζόουνς μίλησε με τον Αντετοκούνμπο πριν από την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στους Μπακς και τους Σέλτικς. Ο Γιάννης, λοιπόν, ανέφερε στον δημοσιογράφο ότι έχει βάλει -ούτε λίγο, ούτε πολύ- 23 κιλά μυικής μάζας από τότε που εισήλθε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη!

“Ο τύπος έχει πραγματικά το σώμα ενός Έλληνα Θεού“, ανέφερε ο Τζόουνς στην ανάρτησή του στο Twitter!

Υπενθυμίζεται ότι ο “Greek freak” είχε ύψος γύρω στο 2.06 όταν έγινε Ντραφτ το καλοκαίρι του 2013 και ζύγιζε περίπου 89 κιλά (πηγή: DraftExpress). Πλέον είναι -κυριολεκτικά- άλλος άνθρωπος, έχοντας πάρει σχεδόν 2 ίντσες σε ύψος (περίπου 5 εκατοστά) και ζυγίζοντας 110 κιλά!

Η σωματική αλλαγή του Αντετοκούνμπο, βέβαια, φαίνεται και δια γυμνού οφθαλμού…

giannis body

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…