Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βατούτιν: “Αν φοβάσαι τον Σπανούλη, μην παίζεις στην Ευρωλίγκα”

Βατούτιν: “Αν φοβάσαι τον Σπανούλη, μην παίζεις στην Ευρωλίγκα”

spanoylis

Η ΤΣΣΚΑ πήρε αγχωτική νίκη με 69-65 στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, κάνοντας το 5/5 σε ισάριθμα παιχνίδια, και δηλώσεις για την αναμέτρηση έκανε Αντρέι Βατούτιν. Ο πρόεδρος της ρώσικης ομάδας τόνισε πως ήταν το πρώτο σοβαρό τέστ της ομάδας, αναφέρθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βασίλη Σπανούλη και έκλεισε τις δηλώσεις του με ευχαριστίες προς τον κόσμο και προς όλους τους παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Με όλο το σεβασμό προς τους προηγούμενους αντιπάλους, αυτή ήταν το πρώτο σοβαρό τεστ για μας φέτος στην Ευρωλίγκα, όπως το περιμέναμε άλλωστε. Ο αγώνας ήταν επιπέδου Final Four και καταφέραμε να πετύχουμε μια εξαιρετική νίκη παίζοντας ομαδικά.

Αν φοβάσαι τον Σπανούλη, μην παίζεις στην Ευρωλίγκα. Ήταν ένα εξαιρετικό ματς, όπως όλα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Eυχαριστώ τους φιλάθλους μας, ευχαριστώ την ομάδα. Οι παίκτες που έπαιξαν λίγο όπως ο Μίσα Κουλάγκιν και ο Αντρέι Βοροντσέβιτς, μπήκαν στο παιχνίδι και πρόσφεραν. Δεν το αναφέραμε πριν από τον αγώνα, αλλά την παραμονή της αναμέτρησης ο Νάντο Ντε Κολό δεν προπονήθηκε καθόλου και σήμερα δεν μπόρεσε να παίξει. Καταφέραμε να πάρουμε μια δύσκολη νίκη, γιατί στην αρχή τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για μας. Μια νίκη απέναντι στον Μπλατ σε κλειστό ματς είναι από μόνο του σημαντικό γεγονός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…