Κεντρική Γ' Εθνική Θάνος Τσιμπής, η επιστροφή! (VIDEO)

Θάνος Τσιμπής, η επιστροφή! (VIDEO)

tsibis thanos

Η επιστροφή του Θάνου Τσιμπή στην αγωνιστική δράση ήταν ένα από τα… ευχάριστα γεγονότα του εκτός έδρας αγώνα του Απόλλωνα Καλαμαριάς απέναντι στον Αστέρα Σίνδου. Μάλιστα αγωνίστηκε με πυρετό στο παιχνίδι, με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καραμιχάλη να δηλώνει στο mgskapollon.gr πως “ο Τσιμπής ήταν άξιος συγχαρητηρίων γιατί έπαιξε με πυρετό και έδωσε την ψυχή του για να νικήσει η ομάδα”.

Η προσφορά του 29χρονου παίκτη στο θετικό αποτέλεσμα της Κυριακής ήταν σημαντικότατη, με τον Τσιμπή να πετυχαίνει 11 πόντους και να αποτελεί τον δεύτερο σκόρερ του Απόλλωνα βοηθώντας τα μέγιστα στο οργανωτικό κομμάτι, πέραν της παραγωγικότητας στο σκοράρισμα. Σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του, ο Τσιμπής είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον ιγνυακό μυ και υποβλήθηκε σε μαγνητική αλλά και υπέρηχο.

Ο προβλεπόμενος χρόνος της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση αρχικά προσδιορίστηκε στις 6-8 εβδομάδες. Ωστόσο ο 29χρονος παίκτης επέστρεψε στις προπονήσεις κατά την πέμπτη εβδομάδα μετά το πρόγραμμα αποκατάστασης που έγινε υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας, Γιάννη Χρίστου και του φυσιοθεραπευτή, Γιώργου Τελίδη οι οποίοι αν μη τι άλλο πιστώνονται την επιτυχία της γρηγορότερης επιστροφής του Τσιμπή στην αγωνιστική δράση.

Παρακάτω πάρτε μια “γεύση” από κάποιες φάσεις με πρωταγωνιστή τον Τσιμπή στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Σίνδου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στα ημιτελικά της National League 2 πέρασε η Καστοριά. Σπουδαία νίκη για την Καστοριά, η ο…